Har nu……

tittat på TV4+ på "Skenet bedrar" det är en hysteriskt tokig tant som  det handlar om och  hennes toffel till man……..alltså kolla nån gång det är 22.55 varje vardagskväll . Jag  och Mäster tycker den är befriande tokrolig mot alla deckare med mord och skit och alienserier om fantasifoster. Jag fattar inte att man kan sitta och kolla på kriminalare och thriller när hela vardagen i Sverige består av detta och alla  som har råkat ut för våldet i detta landet och alla ahöriga som mist nån….måste vara fruktansvärt att vilken kanal man knäpper på så är det sådana program…ja det finns och välja på ibland och vissa dagar….men inte  mycket som kan få en att skratta och koppla av.
Idag har stjärnor och ljusstakar plockats fram och är på sin plats i alla fönster måste säga att det piggar upp.Har talat med min fina Stora L i kväll hon var så lycklig över att hon i matten (som hon har lite svårt för) kommer att få bra betyg. Det är min tjej det ,ger sej inte utan jobbar på.Hon gör sej så förtjänt av sina belöningar .
I morgon får vi se om "Anders slaskar då Julen braskar".
Sov gott !
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Har nu……

  1. Iris skriver:

    Men jag tittar ju på deckare, mer än gärna! Man måste väl skilja på fantasi och verklighet. Vad tror du jag lyssnar på när jag är ute o går? Jo deckare förstås :-))  :-/ Tokig tant är jag själv så det behöver jag inte titta på TV för :-))))))))))))))))))

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s