Bakat….

knäckebröd har vi gjort idag Mäster har kavlat och jag har gräddat , det går så fort och man ska vända kakorna efter 2 minuter så man får placera sej framför ugnen och   vara där ……det är ju bra när man är två och kan hjälpas åt.Vi har även hämtat upp alla jullådorna och börjat att plocka upp,  min Mäster  vill ha SÅÅÅ mycket grejer framme allt ska plockas fram  det går inte att slippa undan minsta lilla pryl, men i år är det min tur att klä granen och då blir det endast ljus och fina kulor  vi har alltid turats om att klä den vartannat år jag och varannat år Fader och Son och när det  var deras tur då såg man inte att det var en gran bakom alla smällkarameller  och flaggor pappersstrutar  och kristyränglar och jag vet inte vad , nu är ju inte sonen med  och klär våran gran längre men Mäster håller fast vid den traditionen själv. Men tack och lov i år är det min tur. 😉
Dagen avslutades med att vi fick vara med på Lilla L:s skolavslutning med underhållning av barnen de läste några egenhändigt skrivna sagor samt att dom sjöng . Sen var det förplägnad , typ knytkalas, mycket mat från andra kulturer och det är ju alltid spännande. Mycket trevligt och mycket gott.
I morgon blir det torpet fram och åter ska tömma musfällor kolla värmen och hämta hem lite grejor som vi ska ge bort till H som nu har fått tag i en liten lägenhet och eftersom det är meningen att vi ska flytta ner till landet så blir det ju dubbelt av allt och eftersom hon behöver sånt nu så vill vi hjälpa henne med det.
 
Sov Gott!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bakat….

 1. Bigga skriver:

  Uj uj uj det vara mycket bak och grejor. Själv klädde jag granen till Lucia, jag måste börja lite tidigt med sådant som gå att göra tidigt. Vi åker till Stockholm på julafton.
  Tack för att du tar bort mina misslyckade grejor. Nu funkar inget som jag gör, så är det med datorer.
  Kram kram ialla fall

  Gilla

 2. Bigga skriver:

  Kära Anita, Peter Johansson är ju min kusins barnbarn från S:t Annas Skärgård. Jag känner mig
  mycket stolt och det finns mycket musik i släkten. Min mamma och hennes bröder …………
  God jul och Gott nytt år!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s