Ja kära vänner….

   
 
nu sjunger detta året på sista versen….Tycker att för min del så har det varit ett bra år …började i feb. med en resa till Lanzarote med barnbarnen det var deras julklapp förra året, vi fick en fin  vecka tillsammans med sol och bad  ….iaf. för Lilla L:s del vi andra var inte så hågade. Sen efter några veckor var det dags för Mästers och min resa till Mallorca för att pröva på att vara bort från Sverige under 2 vintermånader och jaaaaa det var underbart lagom varmt och verkligen mysigt att slippa vinterkläder . Nackdelen var att Torpet med allt vad det innebär de tidiga vårmånaderna kom i skymundan men det var det värt 50 dagar i solen ist. för snöblask det var sköööönt….men i år blir det ingen sådan resa för vi ska försöka få Västerviks kommun att vakna ur sin törnrosa sömn och ge oss ett bygglov så vi kan få sätta fart med att bygga till ett rum. Ja väl hemkomna så var det dags  att tvätta och packa igen för  att bila ner till Holland och Eemnes för att än en gång få se detta underbara land med all fantastisk blomsterprakt och träffa H:s föräldrar och vänner. Underbart varmt och härligt  väder hade vi  även denna vecka…Oj vad mycket vi har upplevt detta år.
Även hälsan har stått oss bi…svärsonen hade en pärs här före jul en hel månad med  magbesvär troligtvis efter att ha ätit kyckling på en restaurang här i stan …men blev frisk precis lagom till jul vilket vi är mycket tacksamma för.
Barnen har varit relativt friska …trots att de är allergiker men jag hoppas att det håller på att växa bort. Skolan har dom fixat med bravur duktiga båda två.
Nu säger jag Gott slut  vi ses 2008 !

slut-2 (kopia)

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ja kära vänner….

 1. Bigga skriver:

  Tack för bilder och önskan om ett gott slut. Tack för ett gott både cyberår och IRL-år . Och vi får önska er.
  Ett Gott Nytt År. Vi skulle ha åkt till Norrköping men vi känner oss lite trötta och vill helst vra hemma.
  Kram kram till  er båda

  Gilla

 2. Carina skriver:

  Tack för fina bilder och ett gott slut och gott nytt önskar vi Er!
  Kram från Ninni och C.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s