En ovanligt….

trist dag förutom den lilla stunden jag hade Msn-kontakt med Stora L……det har regnat hela dagen och det är så mörkt och tråkigt.
Har fått fjärrhjälp av sonen så jag har fått tillbaka mina program sen vi installerade nya dator. Den är så bra allt går mycket snabbare som om jag hade så bråttom då ,jag är ju ledig hela dagarna och skulle ha hur mycket tid som helst att vänta på en sölig dator, men ack nej fort och kvickt ska det gå annars blir man sur i kanten.
Katten i dotterns familj mår bra och har inte den allra minsta tanke på att flytta hem och ingen har heller inte frågat eften den de var på katthemmet i lördags och kollade upp läget men där hade dom fått nåt akutfall så de kunde inte ta emot den ,så nu har det gått så långt i kärleken till katten så det lutar är att han ska få stanna…men jag är lite orolig för Stora L allergi hon äter ju tabletter men dom blir man ju så trött av och det är synd om det går ut över skolan nu när det är dags att välja till gymnasiet och betygen behöver vara  fortsatt bra för att ha lite olika linjer att välja på. Men jag tror på denna tösen gå det ska gå bra.Tänk ändå vad livet går fort  inte längesedan hon började i skolan ….varför får dom inte vara barn lite längre och slippa alla måsten…ja det är en fråga som inte går att svara på. Lilla L ringde idag han fyller snart år och jag frågade vad han önskade sej "pengar" sa han… jaha sa jag vad ska du göra med dom då? Spara ….jaha till vadå…en resa så du och jag och morfar kan resa till Spanien fick jag till svar ….Åh dessa ljuvliga ungar jag älskar mina två barnbarn så mycket.
 
Sov gott!
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En ovanligt….

 1. Lillatanta skriver:

  vilken kisse han har nog adopterat dem.han valde själv ut sin familj den rackaren,hihi
  en resa till spanien med morfar och mormor klart att ditt hjärta smälte.Vilken gull unge.
  jag accepterar dun utmaning kraaaaaaaaaam

  Gilla

 2. Bigga skriver:

  Hej, hur går det med datorn. Alltid svårt att  vänja sig med något nytt. Vi har fått ny dragspelare på
  gillsedansen och det är så svårt att dansa till andra låtar som han spelar för att många turer och steg kom man ihåg tack för att man lyssnar till musiken. I morgon är jag bortbjuden på lunch.
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan !
  kram kram

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s