Städat…..

idag samt packat för att ta oss till torpet en vecka.
Dotter C var ledig idag hon hade jobbat helg så vi bjöd hit henne på lunch och det hon vill ha när hon kommer hit (iaf.denna årstiden) är lutfisk med ärtor och kryddpepparsås så det blev det…ja vad gör man inte för sina ungar hihihihi, är ju min unge trots att hon närmar sej 50 år inte vettigt alltså. Vi håller ju på att packa lite smått och vill ju gärna bli av med lite så diskuterade lite möbler och lite ditt och datt så kom vi till att tala om album det är ju så lätt nu att ha album när man har det på sin dator  men förr ,alla dess foton som man nu släpar på och inte vill försaka.Har också diabilder och magasin efter kära mor trodde i min enfald att det skulle gå att sälja att det ff. var nån som behövde dia ramar till en mycket billig penning men icke ett svar så nu åker dom i återvinningen när vi flyttar har plockat ut allt som har med oss och familjen att göra  resten har vi ingen glädje av.
Sov gott!             
 
                       Visst är han söt?

P1060005

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Städat…..

 1. MARKGREVINNA skriver:

  Jaaaaaaaa han är jättesöt, jag har oxå en sån goding, just nu ligger hon i knät så det är svårt att få alla bokstäver på plats, men jag har inte haft tid med henne i dag så hon måste få gosa lite. Tack för att du tittade in till mig här i veckan. Du får gärna komma tillbaks. På tal om barn och barnbarn, så var jag ute och gick i blåsten idag,med mitt minsta (6 mån) medan dottern var på BC med 2½ åringen. De är ju så goa`de små. Nu får jag krama kudden ha dä gött / nattkram Friherrinnan

  Gilla

 2. Carina skriver:

  Ja nog är han söt! Är det du och Mäster som ska ha katten? Det tycker jag låter som ett bra förslag i så fall. Bättre att ni har den än barnbarnet som är allergisk. Det är bättre att hon tar allergimedicin då hon kommer till er än att ta det jämt. Förresten finns det allergimediciner som man inte blir trött av. Fråga på apoteket. Min Linn fick nåt sånt utskrivet nu och hon är ju allergisk emot katter har vi fått reda på i höst här.
  Ta hand om katten ni så får barnbarnen gosa med den hos er. Mina föräldrar tog en av våra katter och den tar de med till stugan varje gång de åker dit och det börjar fungera jättebra nu. I början sjöng han för dem hela vägen till och från stugan men nu börjar han vänja sig vid att åka bil också.

  Själv har jag varit dålig hela veckan och igår var jag väl sämst. Men igår började jag få lite ont i halsen och kände mig febrig så kanske är det en förkylning på gång? Eller så är det fibron för jag kan känna mig förkyld av den också. Idag ska jag i alla fall ta tåget till Gävle. Linn ansluter i Bollnäs. Vi ska hälsa på Ellinor (äldsta dottern) så idag SKA jag bara orka med! Får väl vila sen då.
  Ha det gött!
  Kram!

  Gilla

 3. Pia skriver:

  Joda visst har man en sånn men min blir en mardröm på natten ska ligga i armen upp mot huvet
  o spinner som en gal bara jag rör mig
  Sova då går inte
  Men kära vän jag glömde utmaningen,, skäms gör jag
  O nu hittar jag inget batteri,, går inte att starta mobilen bara blinkar så det är nog slut
  Ha det så bra i kväll
  Kramiz

  Gilla

 4. Bigga skriver:

  Det var en gullig katt. Blir nog bra för er att ha på landet där den kan vara ute. Den ser  inte så gammal ut.
  Nu ropar KG. Önskar er en fin helg.
  kram kram

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s