Ja så ……

försvann fredagen hux flux…hann inte riktigt med, men som alltid när man kommer hit så är det mat och div.grejor som ska plockas upp hade ju med alla sängkläder hem för tvätt i stora tvättstugan den lilla maskinen jag har här går det ej att tvätta täcken i. Så det första var att bädda och sätta på sängvärmarna så det blev skönt till kvällen.
Idag har det blåst storm här så tallgrenar och allt annat löst bråte har virvlat omkring men en liten promenad vågade vi oss på för det var så soligt och fint .
Annars blev det inte mycket gjort vi löste Melodikrysset vilkt vi bara gjort en gång förr i livet (för ett par veckor sedan) men vi blev lite bitna och tyckte det var kul att testa hur mycket vi kan. Idag hakade det upp sej på en musiker som heter Ellis har faktiskt ine hört talas om honom, men han var bra ska forska vidare om honom
 
Sov gott !
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ja så ……

 1. Pia skriver:

  Va trevligt ni verkar ha det där ,, hoppaas det inte blåser för mycke för er,,
  Ha en fin söndags kväll

  Gilla

 2. Liselott skriver:

  Melodikrysset är fint att lyssna till på lördagsförmiddagen.. alltid lär man sig något:-)
  Ha de gott tjingeling

  Gilla

 3. Carina skriver:

  Välkommen till "Melodikrysslösarklubben". 🙂 C, jag och mamma löser krysset varje lördag. Det går inte att hoppa över då man en gång börjat. Tur man kan lyssna på nätet i efterhand då man inte kan lyssna just på lördag men för det mesta sitter vi klistrade vid radion varje lördag. C muttrar lite om att "dan försvinner så snabbt bara för Eldeman" men missar sällan stunden vid radion.
  Kram!

  Gilla

 4. Katarina skriver:

  Hejsan älskade Anitha!
   
  Mellodikrysset är trevligt, ibland löser jag det ensam och någon gång har Ida suttit med mig. Jag kan inte namnen på alla nya förmågor även om jag tycker att många är duktiga, så vi kompleterar varandra bra Ida och jag. datorn kan jag få lite hjälp av ibland *fniss* den är bra till många saker.
   
  Här stormade/blåste det rejält i lördags, det var så jag trodde att fönstrena skulle komma in.  Idag är det lugnt, det har snöat och nu är det kallt ute ca – 5 grader.
   
  Det låter mysigt att vara på torpet nu och kura skymning, jag tycker redan det märks att det har vänt mot ljusare tider, kanske är det längtan efter våren eller så *fniss*
   
  Här går det upp och ner, ofta funderar jag över varför jag är här och vad jag håller på med!!??
  Livet är en stor gåta!!
   
  Många varma kramar
  Katarina Solglimt

  Gilla

 5. Bigga skriver:

  Upptäckte att jag inte skrivit i din senaste blogg.  Kanske är det jag som inspirerat  till melodikrysset hi hi, som vi har hållit på med sädär en 40-50 år.
  Såg att du har besvär med uppkoppling.  Har jag bara haft när det åskar, det kanske kommer snart… man vet aldrig.
  Ha det bra på landet!
  Kraaam

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s