Nu förstår jag…….

varför en del väljer att bygga "svart" för det är då ingen sinnekur att ha med bygg och miljönämnder att göra .Efter att ha gjot en ritning efter alla konstens regler och sänt i väg den och det var den 25 okt.-07 så har vi fått vänta och vänta och ringt och ringt det märkliga är att de har telefontid mellan 9,30-11 och under dessa veckor vi har försökt att komma i kontakt med dom har det i 20 fall av 25 varit en telefonsvarae i örat att vedrerbörande är på sammanträde ,på telefontiden ,att vederbörande är på tjänsteärende , på telefontiden , att vederbörande inte är anträffbar just nu ,på telefontiden ,att vederbörande inte kan ta ditt samtal nu vaar god försök senare varför i alla mina dar har man telefontid för när man aldrig svarar .Att få ett bygglov på en tillbyggnad på 40 kvm utan några som helst installationer inget vatten inget avlopp endast el , har tagit 3 månader och kostat 3000 kr ja du läste rätt tretusen kronor  jag säger det igen, det är inte undeligt att många väljer att strunta i kommunernas bygg och miljönämnd för att få ett bygglov. Jag förstår dom till fullo.
Idag är det vår käre Lille L:s 10 ;onde födelsedag  och för att slippa gå på fritids så är han han här hos oss så vi har ätit tårta och gottat oss.Tänk den dagen han ville komma till världen var det total snökaos det bara vräkte ner stora blöta flingor samt blåste så man såg inte handen framför sej.Jag kom hem från jobbet efter att ha kört i 40 km/h hela motorvägen hem  jag tänkte för mej själv att det skulle inte förvåna mej om det blir till att åka till BB i detta väder och mycket riktigt när jag precis har kört in i garaget så kommer Mäster med andan i halsen och säger att vi måste åka igen för nu är det dags och vi skulle ju ta hand om Stora L så det var bara att vända .Oj vad det var spännande vi väntade och väntade sen natten efter när tankarna hade farit runt om allt som kan hända och inte kan hända osv osv och man var helt slut efter att inte fått veta nåt så ringer dom och berättar att kl 23.45 var klart och att det var en fin välskapt pojke . Det hade varit jobbigt värre men nu var allt OK.Vilken lycka!
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu förstår jag…….

 1. Bigga skriver:

  Så bra du skrev om när barnbarnet föddes. Förstår att ni är hemma i stan igen och det kan vara skönt  så blåsigt och tråkigt väder som det är. Nu ska jag titta på handboll.
  Önskar er en trevlig helg
  Stora kramen

  Gilla

 2. Pia skriver:

  Hej jag vet att ni har väntat som tokar på beslutet,, lika var det här för en som skulle bygga till en farstu
  + toalett,, efter ca 3 mån så fick de klar besked,, men hör o häpna efter 4 dagar så kommer det ett nytt att de måste vänta,, jag bara undrar vad är det dom jobbar med,,
  Ha det så kul på dagen o snaska ier
  Kramiz

  Gilla

 3. Carina skriver:

  Ja jag förstår dem jag med! Borde vara löneavdrag för dem som inte finns vid sina telefoner då de har telefontid! Skriv till politikerna om det för sjutton! Det är ju de som till det yttersta sätter ramar. Och det är ju kommuninnevånarna som betalar skatt för tjänstemännens löner och då ska de väl finnas till hands 1½ timme så det går att få tag på dem!
  Du brukar ju vara bra på att skriva… skriv! Ge på dem! In med en insändare. Ta bloggen som en grund för det är så bra skrivet så!
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s