Nu är det….

måndag igen och det är handlingsdags ,så skönt med att vara pensionär för man kan handla på andra tider än fredagseftermiddag eller lördagförmiddag som man nästan alltid gjorde förr i tiden när man jobbade och hade barn hemma. Tänk ändå vad bra man har det på alla sätt nu, visserligen har jag saknat jobbet oerhört mycket de här åren  men har så mycket att vara tacksam över så jag har slutat längta. Två fina barn som är skötsamma och ansvarsfulla vuxna  (även om de är mina barn i min själ och mitt hjärta) två utomordentigt härliga och vackra barnbarn som jag har stora förhoppningar om att de ska klara den jobbiga tonårstiden och få växa upp till lyckliga och harmoniska människor, det är min högsta önskan.MItt hjärta tillhör min familj.
Tack Pova för hjälpen med Avard jag är helt pucko när det gäller engelskan och lat eftersom jag inte tar tag i det och skaffar mej kunskap…..men kanske det kan bli bättre …ska försöka…..
Ninni jag gjorde som du föreslog sände en insändare till V.tidningen får se om dom tar in det.Kanske de inte vill stöta sej med kommunen …vi får se hur det går.
Nu är det dags att ta tag i dagen och gå ifrån datorapparaten.
 
Ha en finfin MÅNDAG!
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu är det….

 1. Bigga skriver:

  En liten hälsning på måndagseftermiddagen. Tog ut mig på gymnastiken så jag glömde bilprovningen.
  Kom 5 min försent. Som  tur var var det inge större fel . Bara ett par lampor och bromsen bak som tog
  ojämt men bilen blev iaf godkänd.
  Ha det jättefint
  Kram kram

  Gilla

 2. Carina skriver:

  Visst är det skönt att kunna handla lite när man vill och när det passar. Snart har vi dock skidturistanstormningen och då finns det inga bra tider att handla på. Jo möjligen strax före stängningsdags. Vad jag inte förstår då det gäller skidfolket är varför de ska släpa med hela familjen in i affärn och då kommer barn och ungdomarna iklädda slalompjäxor! Några av dem har också riktigt små barn med som är trötta och griniga efter flera timmar i backen och jag tycker så synd om dem som ska vara med och handla i en affär där föräldrarna inte hittar ens… Men det sägs att det är bra med turismen så jag ska väl inte klaga. ICA här brukar få rätt tomma hyllor från då sportloven börjar till veckan efter påsk så jag får väl åka till Ljusdal och handla på någon av de två ICA-butiker som finns där eller på Prix. På det sistnämnda finns gott om plats i alla fall.
  Nog borde väl tidningen ta in din insändare. Tidningarna ska väl inte vara rädda för att stöta sig med kommunen heller! Jag vet en journalist i Edsbyn som är väldigt granskande. Det sägs att han sitter utanför lokalen där kommunfullmäktige, socialnämnden eller andra nämnder har sina sammanträden och nästan rycker det inte ännu renskrivna protokollet ur näven på sekreteraren. 🙂 Den killen har gjort mycket nytta för oss gräsrötter och sett till att vi fått veta vad som är på gång och vad som hänt.
  Jag håller tummarna för att din insändare kommer in och att de tar åt sig i nämnden som har hand om byggloven. Det är ju sjutton att allt ska ta sån tid och att det ska kosta så pass mycket för "nästan ingen service alls".
  Ha en bra vecka! Och du… jag har alltid funderat varför vi ska använda ordet Award för en utmärkelse då vi har ett så fint ord i vårt eget språk. Vad är det för fel på "Pris"? En bra länk som jag brukar använda då jag inte förstår engelskan: http://lexin.nada.kth.se/sve-eng.html
  Kram!

  Gilla

 3. Liselott skriver:

  Visst är det härligt att inte behöva passa så många tider, då dagarna känns mer fria till allt annat:-)
  Barn och barnbarn är det absolut finaste för mig oxså. Den där Awarden du fått är säkert ett bevis på att du är en vacker bloggare och skriver bra. Den där cirkulerar på så många bloggar nu. Jag har en annan blogg oxså på blogg.se och där skriver ja mest, men måste testa den här Spacen oxså:-)
  Ha de fint och ta vara på tiden..
  Tjingeling

  Gilla

 4. Bigga skriver:

  önskar er båda en fin helg och vara rädda om er och kör försiktigt om ni är ute på vägarna. Känner mig
  trött efter en jobbig dag i går med massor att göra. Fick fara på olika ställen hela dagen, ben och fötter känns svullna och de är länge sedan de var. Kanske har jag tränat för mycket.

  Gilla

 5. Bigga skriver:

  Nu flög kommentaren iväg igen utan kramen.
  Innerlig kram!

  Gilla

 6. Pia skriver:

  Hej visst är det skönt att slippa stressa,, hoppas packningen går på räls o att ni får plats till allt
  tänk att få ha det som ni,, ja utan kommuns strul da
  Kramiz min vän

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s