NU är det…..

 
 
 
våfflorvåfflorvåfflorvåfflor
 
slut på sötebrödsdagarna nu ska vi kliva in i vardagen med buller och bång…tror jag…..Nå iaf. har vi haft en underbar Påskhelg tillsammans med dotter ,måg och barnbarnen samt kära H sonen valde att tillbringa Påsken tillsammans med 3 kompisar  för att åka till Berlin och titta på fotboll det var honom väl unnat att få komma iväg och koppla av och ha trevligt med sina vänner för han har jobbat sååå mycket sista halvåret. Vi klarade av att fira PÅsk utan honom  MEN det satt långt inne inte samma sak när inta alla är samlade.
Jag åkte från torpet tidigt på förmiddagen på Långfredagen för att slippa trafik och snöoväder med en dunderförkyld och febrig Mäster vid min sida. Vi åkte egenom två rejäla stormbyar med snö runt N-köping en läskig avåkning såg vi annars gick det smärtfritt
Påska aftons kväll när vi kom hem från Påskmiddagen så var det min tur att ha kli i halsen jag har tagit alla droppar och piller som finns i vårt förkylningsapotek så jag är i stort sett bra nu.
Idag har vi ätit middag hos barnbarnen och så gjorde jag våfflor till efterrätt men torpjordgubbar det föll oss samtliga på läppen.
Vi har packat 10 lådor som ska in i bilen i morgon sen är det nog bara en vända kvar att köra själv. Men hua så mycket grejer man har och ändå så försöker jag vara hård mot mej själv och ge bort en del och kasta en del.
Nu ska det bara se till att bli milt så Mäster kan fortsätta med grunden när vi kommer ner för det går inte så länge det snöar till och från hela tiden.
Själv ska jag  försöka packa upp saker som vi måste ha tillgängliga resten måste få stå i packlådor tills bygget är klart .
 
Sov gott !
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till NU är det…..

 1. Bigga skriver:

  Jag har oxå haft våfflor idag.Jag har ett gammaldags våffeljärn som jag har tagit bort kransen och lägger själva våffeljärnet direkt på plattan. Oh vilka goda våfflor det blir. Så kasta inte bort era gamla våffeljärn.
  Jag har ett elektriskt men det här blir bode godare och smidigare.
  Kör försiktigt nu och var rädda om er.
  Kramar
   

  Gilla

 2. Birgit skriver:

  Krya-på-er hälsningar från oss i Ekhult!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s