Vilken härlig värme….

men det har inte hjälp idag…mådde så bra igår och var ute mest hela dagen och rensade och var lite hantlangare och det har jag fått lida för idag…usch men jag ska inte klaga för det finns de som har det mycket värre och svårare.
Mitt växthus kom idag jag hade tänkt att gräva de fyra hålen där man ska gjuta fast fästena men se det gick inte får se i morgon om det är bättre då. Mäster har snickrat och tycker det är så kul eftersom han har haft sådan otrolig tur med vädret så ligger vi på plus tidsmässigt ang. leverans av takstolar så vi ringde idag och det gick bra att få dem tidigare så nu är det den 9 maj som gäller i stället för den 2 juni det värsta är att vi har ingen som kan hjälpa till ,jag orkar ju inte hålla i sådana stora saker och vår vän bonden som bor granne han har så jättemycket att göra själv. Men vi får se hur det löser sej synd att det inte var nästa vecka när sonen är här. Fick nyss veta att vännen från V-vik kommer och stöder oss det är vi otroligt tacksamma för.
Nu är alla stående reglar på plats och fönstren utmärkta så i morgon är det att börja med de liggande reglarna. Sen har vi joxat färdigt i sovhuset så vi kan sova där när vi får kärt folk och katter hit till Valborg.
Kramar !!Rött hjärta
 
bygg 063bygg 064
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vilken härlig värme….

 1. Birgit skriver:

  Man blir så härligt glad när man hör sången här och så får läsa dina positiva ord! Åsså är jag glad över att Mäster får hjälp ovanifrån beträffande vädret! Var rädda om varandra och slit inte ut er! Ni hinner det ni ska.

  Gilla

 2. Katarina skriver:

  Hejsan vännen min!
   
  Åh hej åh hå, här går det undan!!
  Så härligt att det går fortare än beräknat,
  vädret är helt underbart och jag förstår
  att det bidrar till att det går med racerfart.
   
  Jag mår så mycket bättre att jag knappt
  vågar tro på att det är så här det ska vara,
  jag kommer inte alltid att mås så här gott
  men heller inte så dålig som jag mådde innan
  jag åkte in. Bipolär sjukdom är en biologisk sjukdom
  och så länge som medicnerna ligger i rätt läge och jag sköter
  mig genom att ta dem som jag ska så är det meningen att
  jag ska få lite mer stablilitet i måendet och i livet.
   
  Jag ska fixa det där med fotot som du vill ha, du får
  dock inte betala något, kan inte ta betalt av en sådan
  undebar vän som du.
   
  Många varma kramar
  Katarina Solglimt

  Gilla

 3. Carina skriver:

  Oj vad ni bygger och står i, det går ju undan för sjutton! Avundas dig inte att ha allt i kartonger och kanske inte hitta det du behöver… jag har ju det mesta "mitt" i kartonger fortfarande och ibland far jag efter något och kommer på att det ligger i en kartong någonstans eller så är det kvar hos Linn. Hon fick ju ta över en hel del bohag och köksutrustning vilket är väl både för- och nack-del för henne…
  Sålde volvo och husvagn på förmiddan idag så nu blir det inget campande i sommar mer än om vi hyr stugor. C hittade en fin merca som han gärna ville ha och då den saknade drag och jag ändå inte så gärna kör med släp, då jag är värdelös på att backa med ett släp, så var inte betänketiden lång så nu kör vi mercedes (till fint) och reanult (till vardags och som övningskörningsbil). Så nån husvagnssemester längs ostkusten blir det inte i sommar – möjligtvis stugsemester. 🙂
  Hopas ni får en skön helg och bra byggväder! Krama Mäster från mig!
  Kram!!!

  Gilla

 4. Bigga skriver:

  Ser roligt u med lite bygge. I morgon åker Mikael och jag till landet. Sedan i helgen kommer Stockholm ned 4 pers men det blir M som får ta hand om dem och sedan åker vi väl till landet alla. Troligen kommer oxå Amanda hem.
  Kram på er och god helg

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s