Jaha så är…..

denna månaden också till ända ingen vacker september precis förutom förra veckan då det var varmt och soligt ….sol har vi haft de här dagarna också blandat med några skurar men ingen värme att tala om. Men det har gått ändå nu börjar kartongerna ta slut och det är skönt , kläderna är inte på plats riktigt ännu väntar på sjuktdörrarna …men jag har börjat sortera upp och hittar därmed både det ena och det andra……..
Idag har vi varit i staden för att inhandla ett mindre verktyg som behövs till plåttaket det blir ju ett vinkelbrott  där det nya rummet möter den gamla delen och där behäver det kapas och för att göra det lite lättare för Mäster så köpte vi denna grej .Läckten till andra sidan taket behövdes kompletteras  samt lite elmaterial till lamporna i bokhyllan. Vi hann även med en fika hos kära vännerna i V-vik.
Den beställda bokhyllan från Ikea kom igår , den moterade vi ihop och jag fick dit böcker m.m. ska dit 4 dörrar också får se om vi får till det i morgon.
 
Nu är jag trött sov så gott! Rött hjärta
 
Bokhyllan mot vardagsrummet.
 
bygg 428
 
Med ryggen emot bokhyllan i arbets-data-rummet.

bygg 456

Den hänger så fint där!

bygg 454

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jaha så är…..

 1. Birgit skriver:

  Va tjuuuuusut ni får et! Men med min "yrkesskada" inom åödreomsorgen upptäcker jag att Mäster arbetar barfota vilket ger mig stora skälvan! Öven inomhus måste man vara helgarderad för att undvika lårbensbrott! Det finns sockor ocj/eller tofflor med s.k. halksula……..Tips till Fars dag eller Jul kanske?
  Ha det gott i stugvärmen!

  Gilla

 2. Pova skriver:

  Absolut totalt elegant upphängning av kristallkronan – de läckra skuggorna skulle du inte sett om taket varit plant, eller hur? Så blir jag helt matt av er energi. Bokhyllor uppe och vips står böcker och annat prydligt på plats. Mycket fint och välplanerat vardags-/arbets-datarum, men det trodde jag också 🙂 Stor kram från Pova

  Gilla

 3. Carina skriver:

  Vad skönt att snart vara klara. Och ordning och reda blir det. Härligt!
  Undrar om jag kommer att kunna packa upp mina böcker nån gång… hoppas det blir plats för några bokhyllor så jag får upp dem. Visserligen är de flesta lästa redan men jag vill ju inte ha dem i kartonger för det…
  Snyggt med kristallkronan i det speciella utrymmet. Fyndig detalj.
  Kram till er båda!

  Gilla

 4. ANITA skriver:

  Hej Nitha!Jag körde programmet som du rekomenerade,men det var ju det som jag har.Msn/messenger.Så nu är det väl ordentligt gjort i alla fall.TREVLIG HELG.WIOLA.
  fniss….fniss.

  Gilla

 5. Pia skriver:

  Va duktiga ni varit,, o vilken lösning
  Blir lite avis på alla bökerna
  O sen inte att snacka om lampan,, vilken häftig effekt det blev
  Ha en strålande Lördag

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s