Sitter här….

här igen med mitt urusla mobila bredband på 384 kbit för Telia funkar inte sen i torsdagskväll, ska in till stan och hämta ett nytt modem ,har dom sagt ,och se om det är det som är felet. Blir så urbota trött på detta med Internet VARFÖR ska man inte kunna bo på landet och ha en fullt ut fungerande uppkoppling det övergår mitt förstånd…men egentligen är det ju inte så konstigt vi har ingen post vi har ingen bank vi har ingen läkare vi har inget apotek vi har inget systembolag vi har en ICA butik som är svindyr att handla i definitivt har vi inte ett funkande Internet. Snacka om MOBBING!!

Vi har varit i "stan" och hälsat på de kära och det började med att Stora L hade konsert i sin skola ,den första av många hoppas jag för det var så fint och de var så duktiga ,en lärare sa att dom har aldrig haft en så duktig etta nån gång det var ett fint betyg tycker jag Man blir ju alldeles tagen när man sitter där och ser sin älskade unge sjunga och föra sej på scenen utan besvär hon som trots allt har varit lite blyg och haft svårt att framträda när det har varit nåt i skolan förut…….men vilken skillnad …Jätteduktig och jättesöt vi satt där i salongen och var så stolta mamma pappa och lillebror mormor morfar och pojkvännen J ja det v ar en fin och minnesvärd kväll. 

 Filmade och tog kort men belysningen sköttes av en teknikklass som inte hade riktigt koll på läget

så att säga.

Sen hade vi en mysig kväll och åt krabba och det mina vänner är nåt jag gillar väldigt mycket MUMS……..

På söndagen "gjorde" vi Skärholmen tillsammans med Stora L och hennes J gick i affärer och så åt vi lunch och hade  trevliga timmar som resulterade i mormors trötta fötter hihihihi Lilla L fick åka iväg och köra gokart för att gå i affärer är inte hans starka sida.Åh vilka härliga barnbarn jag har!!

 

Sov gott efter denna förkortade version av mina dagar i "stan" Rött hjärta 

 

 

  Musik WH 12t-1

 

 

Tjejen i röda sjalen är "min"

 

Mosik WH 10t-1Musik WH 2t-1Musik Wh 7t-1Musik WH 8-1Musik WH 9t-1

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sitter här….

 1. Carina skriver:

  Jag kan förstå att ni är stolta morföräldrar! Visst är det härligt med ungar som vågar så mycket och är så duktiga.
  Vad gäller landet och uppkopplingar så strular även vårt. Det slutar "sända" då och då och jag blir vansinnig på detta. Här skyller de på att vi bor 8 km från telestationen – men vi har inte mer än 3 km ner till centrum av Järvsö så nog är det underligt. Även vi är begåvade med en ICA-butik som är dyr som skam och har ett rätt begränsat utbud för att ligga på en turistort så jag passar på att handla på Coop Extra tisdagar och fredagar då jag är in till Ljusdal för att bada. Fel att svika byns affär tycker nog många men jag vill ha ett utbud att välja av och inte behöva betala multum för min vardagshandling. Jag må ju säga att lilla Alfta med Hemköp och ICA är mycket bättre i både priser och utbud och Alfta är väl nästan lika stort som Järvsö.
  Nej fram för rättvisa för oss som inte bor i storstan!
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s