Den här…..

dagen blev väldigt trevlig…som den minnesgode läsaren av denna blogg minns så brukar min Mäster och jag åka till staden för att inhandla diverse byggmaterial såsom tonvis med spik i alla de moddesjanger brädor i alla  storlekar , längder och bredder……m.m. och då brukar vi få kaffe och goda lunchmackor eller nåt annant gott till livs hos kära vännen C med make och vi kallar det lite skämtsamt för vårt eget llla privat lunchställe……och nu tyckte vi att det var dags att få ha dessa trevliga och gästvänliga personer som våra gäster. Vad ska jag bjuda på frågade jag Mäster "Pannbiff" fick jag tll svar så det blev det….pannbiff med löksås kokt potatis inlagd gurka och gelé till efterrätt nåt som jag inte har gjort nån gång …saffranspannkaka björnbärssylt och lättvispad grädde. Vi fick en jättefin vas med blomma och ett hemstöpt ljus i flyttpresent och blev även välkomnade som smålänningar.
Tack   C+G!
 
Ha en bra fredagskväll! Rött hjärta
 
ps Telias uppkoppling har nu stått still sen i torsdag och det kommer ingen reparatör förren på onsdag i nästa vecka….Telias inledande ord i brevet jag fick när jag köpte deras abonnemang "ANVÄND TELIA SNABBT  SÄKERT OCH STABILT"  jag säger bara blaha blaha. d  s 
 
Titta så fint!
 
 div 049
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den här…..

 1. Pova skriver:

  Din väninna C. har uppenbarligen  god smak – vasen är utsökt vacker! Men ärligt talat, näns du tända det fina ljuset? — Saffranspannkaka har jag funderat på många gånger. Det låter så himla gott. Fast det blir ju inte av när jag äter ensam, precis.
  Som du märkt börjar jag fungera igen nu när datorn är lagad. Stackars du som har såna bekymmer med  uppkopplingen. Så är det att bo i glesbygd, alltså. Skulle på ett sätt ge vad-som-helst för att få bo i ett paradis så som ert, men på ett annat sätt är jag så nöjd med all service omkring mig.
  Trevlig helg önskar Dis

  Gilla

 2. Rob skriver:

  Hej Nitha!Pannbiff är mumsfillibabba! :-)Stort Tack för den magnifika blombuketten på min födelsedag! Jag blev så överraskad och glaad!Kraaam!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s