I morgon …..

är det en månad kvar till jul……Ska bli skoj att adventspynta i nya rummet ….kommer nog med bildbevis senare i veckan.
Idag har vi städat upp på gården vi väntar snöstrom enligt  meteorologerna så nu har vi lagtr pressar över plåten som är kvar …har ju blåst hela tiden så Mä’ster har inte kunnat ta upp den sista plåten på taket . Vi gjorde ett försök men det höll på att sluta lite illa …men det gick bra plåten kanade ner över stegen och Mäster var kvar på taket .Som tur var.
I går "jobbade " jag och vi hade julmartknad det var såååå mycket folk och äffärerna gick bra till förmån för Rumänienbarnen och det var vi glada för.
Idag har vi justerat dörrarna på garderoberna dom hakade i varandra men nu är det fixat. Tagit hand om tvätt har jag gjort tar lite lång tid att torka när det är så här kallt men tog in ställningen på glasverandean så då gick det bättre.
 
Må så gott! Rött hjärta
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I morgon …..

 1. Carina skriver:

  Det är då ordning och reda på torpet. 🙂 Ja nog har det blåst allt. Det riktigt dånade i huset i natt av blåsten. Lite snö har vi fått men det har mest blåst omkring och blivit lite drivor. Hoppas på bättre väder i morgon då jag ska till Ljusdal och bada.
  Ha det gött!
  Kramar till er båda!

  Gilla

 2. Rob skriver:

  Hej Nitha,Ja, det känns väldigt konstigt och tråkigt att veta att Bigga aldrig mer kommer att höra av sig. Men jag tror att hon har det bra nu. Hoppas att begravning blev ljus och fin.Kram /Robban

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s