Så grått och trist…..

det är ,man kan inte tro att vi är i mitten av dec.
Idag var det auktion i Björnsholm vi har varit där ett par gånger och det är lite tidsfördriv och lite kul att se vad grejerna går för. Idag var  det ett dödsbo med allt från ett helt hem . Det fanns mycket vanliga saker och en del fina glasskålar och kristallvaser  och mycket tavlor ,var väl inget jag fastnade för eller behövde direkt men vi satte oss för att vara med ett tag. Eftersom jag  hör dåligt så vill jag sitta långt fram för trots att jag har hörapparater så behöver jag se den som talar speciellt i större sammanhang . Men vad tror ni händer jo bakom mej sitter två "kärringar" jag kan inte bättre säga ,som pratar oavbrutet inte högt  men tillräckligt för att det ska bli ett ihållande mummel i min vänstra hörapparat. Men hallå ….går man på auktion för att hålla låda eller?? Det tycker jag man kan göra utanför lokalen eller hemma.
Så var den dan förstörd vi fick gå därifrån fanns ingen mer sittplats och stå i flera timmar är inte läge för torparkäringens fötter. Så så var det med det. Kul så länge det varade .
Är nu färdig med julbaket var tvungen att börja tidigt eftersom vi åker till barn och barnbarn på fredag och är borta nästan en vecka så kan det bli lite stressigt att börja med allt bak efter det. Men som sagt det är avklarat.
Och nöjd är jag !
Ha en finfin
2;dra Advent !  Rött hjärta
 
 
 
 
 
Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Så grått och trist…..

  1. ANITA skriver:

    En del skulle man sätta munkavel på.Hänga dom i ögonfransarna och tvinga dom att blinka.Sov gott Anita.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s