Julskyltning…

och hantverksmässa har det varit i vår by idag.Vi åkte in och tittade och fick lite julstämmning i det otroligt dystra väder som har parkerat sig över vår nejd.Det var trevligt hittade några småsaker till julklappar och köpte lite lotter och gynnade föreningarna i byn. Vår fina grannfru är aktiv inom hembygdsföreningen så hon skulle säja lotter och då tyckte jag det var lämpligt att bjuda dom på middag så slapp hon stressa med det innan dom skulle ut i la´går´n.Det föll i god jord , så jag bjöd på min lammkorv med vår egengjorda rödkål och potatismos .Efterrätt blev valnötskaka med vispad grädde smaksatt med en uns punsch. Dom sa att det var gott så det var ju bra.
Sedan var det julkonsert i vår vackra kyrka mycket trevlig avslutning på 2;dra Advent.
 
Ha en finfin ny vecka!Rött hjärta  
 
 
 
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julskyltning…

  1. Pova skriver:

    En rad välkända, underbara jul/adventssånger – måste ha varit jättefint! "Dagen är kommen" … *suck* "Ej upplysta gårdar"… *suck nr 2* Nä, ingen idé att radda upp allihop ;)Kyrkan är ljus och vacker; ska kika på länken sedan.Förstår att grannarna var belåtna. Gottgrisen jag blev sugen på efterrätten :)Kram i dystert mörker, Pova

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Vilken fin kyrka!Jag kommer att sakna besöket jag/vi brukat göra i Alfta kyrka kvällen före julaftonen då de sjunger in julen där. I år ska vi tillbringa julen här och det blir lite för långt och sent för att åka ner och lyssna på detta. Får se om de har något liknande här i Järvsö också. MEN på fredag ska vi till Järvsö kyrka för att lyssna på Åsa Jinder och Torleif Torstensson. Det ser jag fram emot.Kram!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s