Vackert….

jullandskap blev det igår, det snöade hela långa dagen ett lätt vackert snöfalll nu var det ju inte så kallt så det blev inga mängder på marken men vitt blev det. Idag lite mildare och det kommer lite från himlen även idag ,det är ju så fint när det blir lite ljusare av snötäcket.
Dagarna som gått i denna veckan har gått åt till "datorstädning" bland musik och bilder MEN har ofantligt mycket kvar man får väl avsätta denna dagen också Mäster har hjälpt grannen med ett plåttak de senaste dagarna så även idag . I morgon drar vi uppöver för att vara med om Stora L;s Lucia konsert ska bli härligt att träffa dom alla igen.
Idag har jag skrivit alla de julkort som inte kan skickas via datorn så nu är det fixat. Har en julklapp kvar att inhandla så är det också klart.
En vacker vit vinterhälsning från nordöstra Småland ! Rött hjärta
 
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vackert….

 1. Carina skriver:

  Du är då redig du och gör saker i god tid. Vi hoppas få iväg snigelpostkort i tid vi med i år men ännu inget gjort åt det…Ha så trevligt på luciafest! Krama Mäster också från mig.Kram.

  Gilla

 2. Pova skriver:

  Livs levandes julgranar! Tänk, det har snöat här också, inte så mycket förstås, men det ligger kvar än i alla fall. Blir genast så ljust och fint. Ni har väl passerat mig för länge sen nu, tyvärr var jag inte ute och viftade 😉 Kram, Pova

  Gilla

 3. Rob skriver:

  Helluu, det drar ihop sig till skarpt läge på jobbet. Arbetar 9 dagar på raken nu, bu huu .-)En riktigt GOD JUL vill jag önska dig och mäster. Kramilikram!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s