Hej å hå…..

Ja så var detta överstökat för denna gången. Vi har varit sjuka först jag sen Mäster vi är nu inne på vecka 3 jag  har slutat hosta men är ff trött. Vi har varit i S-tälje hos barn och barnbarn i en vecka kunde dock inte vara till så mycket nytta men vi hade det jättemysigt ändå. Blev en kall julafton och det kom faktiskt några få snöflingor så det blev lite julstämmning. En vacker gran god mat och julklappar så var även denna julen till belåtenhet för oss alla. Min Far läste alltid julevangeliet på julafton och när han gick bort så förde jag denna fina tradition vidare när Stora L lärde sej läsa så tog hon över läsandet sen  växte ju Lilla L till sej och lärde sej läsa så nu läser dom halva kapitlet var  (Lukas 2) I år blev det lite huvudbry för Lilla L han kom på julaftons morgonen och så Mormor HUR gör vi idag vi har ju ingen Bibel och vi måste ju läsa du vet. Visst har dom en Bilbel men den var nerpackad sen de flyttade och böckerna har inte kommit på plats än. Men han fann på råd han slängde sej på telefonen och ringde sin morbror som skulle komma för att fira jul med oss, " harru en Bibel så ta med den " fick han order om ….Så det blev julevangelium läst i år också  av mina två alldeles underbara barnbarn.
Nu är vi hemma igen och får sova i våra egna sängar det ska bli skönt men sen hinner det bara gå en vecka så längtar jag tillbaka.
Tack för en fin jul tillsammans med er alla ! Älskar er oändligt!
 
Sov gott! Rött hjärta
Detta är vår fina gran som vi fick av våra snälla grannar!
 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hej å hå…..

 1. Pova skriver:

  Förkylning över jul är inte kul; det hade jag förra året :(Jag antar att sonen har en bibel så allt ordnade sig med julevangeliet 😉 Kul att Lilla L tycker att det är så viktigt och tillhör julafton – jo, du har fina barnbarn.Jättesöt gran! Så lagom stor (eller liten) och strålande klädd, och så passar textilen t.v. på väggen bra till. Vad 17 kallar man det egentligen: tryckt textiltavla, bonad (nääääeee…), väggdekoration…? Snygg är den i alla fall.Go’morronkramar från Pova

  Gilla

 2. Carina skriver:

  Åhh… en riktig gran! Det skulle jag också vilja ha men jag tål ju inte gran. Hade en julen 1999 då mina föräldrar gav sig den på att ungarna skulle då ha en riktig gran hemma hos mamma! (vi var nyligen skilda då) Den julen var jag allergisk hela tiden och inte uppskattade ungarna den granen mer än plastgranen vi hade året efter. Däremot blev de irriterade på alla mina nysningar och mitt snorande hela julen med riktig gran. 🙂 Plastgranen vi hade året efter har vi i år med! Vi har ju plats för en gran nu. Kul med gran igen då det blir mer julstämning med en sådan!Ja eländes influensa! Stackars er som varit sjuka så länge. Jag lider fortfarande av min förkylning då jag är hostig och hes. Huvva! Hoppas vi slipper fler influensor i vinter.Kram till er båda!

  Gilla

 3. Lina skriver:

  Åh vad mysigt med text ur bibeln, önskar vi hade den traditionen också, men det skulle nog inte uppskattas såå mycket i min släkt, vilket är synd..Gott Nytt År!KramarLinalilja.bloggagratis.se

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s