Lördag…..

halvklart med lite sol -5 ° ingen snö det är ju märkligt detta , har för mej att förr i tiden typ 100 år eller så, var det snö och kallt i januari februari….det kanske är så,  trots att man vill skjuta det ifrån sej ,att vi håller på att förstöra vår jord…..Trist !
Idag har ordinarie fönsterlampor kommit på plats efter julljusstakarna .Så nu ser iaf.  jag fram emot vår men som min fina Pova påpekade så är det faktiskt inte dags ännu på ett bra tag MEN nu är det ju så att min vecka tycks bara innehålla måndagar och fredagar så då måste det ju bara pinna på av bara sjutton tills krocusarna kommer.
Nu ska jag kolla lite på nätet om loggs pellets pelletskorg för vi tänkte köpa för att ha lite till reserv till lilla kaminen.
Ha en fin kväll!Rött hjärta
 
Eva Cassidy sjunger Fields of gold.
 
 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag…..

  1. Pia skriver:

    Ha ha ja med bara måndagar o fredagar så har du massor att göra, ja visst kommer jag ihåg huset ser det varje dag, o jag kommer o ihåg att v pratade om motorcykelolyckan, men ändå vilken tragisk vändning, vem har huset nu då? det är nog inte det att man går upp vid rökslut utan vad man lurar sig att tro man behöver (fniss)Tack för musiken

    Gilla

  2. Pova skriver:

    Jag vill också minnas att jan-febr var kalla och med snö. December däremot kunde vara lite si och så. När jag var 10 år regnade det på julafton… jag var förtvivlad!Var är den fina bilden tagen?Söndagskram, Pova

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s