Vilken dag….

det är idag strålande sol och i morse minus 2 ° . Vi tog en promenad upp till sjön isen låg blank men jag undrar jag om den är hållbar när det har varit så pass milt…men vi prövade den inte lite förstånd har vi kvar ;).
Igår bakade vi hårdbröd , ja vi hjälps åt med det för jag har svårt att kavla så mycker med mina dumma händer  så Mäster kavlar och jag sköter gräddningen det tar ju bara några minuter på varje plåt med två kakor så det går i ett….så det är perfekt att vara två .
Igår fyllde käre sonen C 19 år ( 38 år)  och det är nog första gången vi inte träffat honom för att fira och det kändes lite märkligt men vi ringde och sjöng och present ska han få när vi träffas. Vi är den den enda familjen i världen där Mor fyller 27 och sonen 19 varje år hahahaha.
Läste i tidningen i går att den som är orolig av sej blir lättare dement så kära vänner börjar jag  bli underlig här på bloggen så vet ni vad som är på G…för trots att våra barn är 38 rep.49 så finns hönsmammasyndromet där tur att dom är beväpnade med tålamod i förhållandet till sin mamma sen har jag ju två nya individer som står mitt hjärta så nära den stora snart  17 och den lille snart 11 som jag har hönsmormorkänslor för jaja dom får stå ut …för jag är bara sån. Älskar er!
Idag ska det bli lutfisk till middag.
 
Ha det gott ! Rött hjärta
 
Ray Charles sjunger I can´t stop loving you.
 
 
 

Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vilken dag….

 1. Iris skriver:

  Vaddå sool??? Inte har vi sett någon sol idag 😦

  Gilla

 2. Birgit skriver:

  Solen skiner på mig också idag men till skillnad från er andra så har här varit plusgrader ända sen jag öppnade ögonen i morse.

  Gilla

 3. Pova skriver:

  Mmmm, det där hårda brödet ser gott ut 🙂 Jag har också varit ute och traskat, fast till affären och handlade en förfärlig massa saker. Det var ganska tomt i kyl och frys. Solen sken, +grader var det då. Nu är det -2,4 men det är ju kväll och mörkt vid det här laget. Vackra bilder av sjö och skog – jag skulle inte heller våga mig ut på den isen…Kram, Pova

  Gilla

 4. Carina skriver:

  Oj! Det ser ju ut som vår hos er… här fick vi mer snö i början på veckan men det sörjer jag inte för då jag vill ha vinter då det är vinter. :-)Jag har fått höra att jag är för lugn för att vara hönsmamma och det är nog tur för annars skulle nog ungarna bli galna. Först uppfostrar jag dem till självständiga individer som ska kunna ta hand om sig själv och sen tror jag dem inte om att klara av det…. (det var min yngsta som påminde mig om de orden då jag ringde och var lite orolig). Och så är det ju… nog klarar de det mesta men så finns det sånt man inte kan rå över vare sig man är förälder eller barn eller vem som helst.Ser gött ut med hårdbröd men här är det bara jag som äter hårt bröd så det är då ingen idé att baka det själv. :-)Kram till er båda!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s