Trist igen….

såååå grått och dimmigt om det ändå kunde bestämma sej men jag vill inte ha vår ännu för då blir det fel i hela systemet det ska vara vinter nu…enligt gällande rapporter så ska vi få snö på lördag ,vi får väl se.
Läser min goda vän Ninnis kommentar om hönsmamma det är klart man har uppfostrat sina två att bli sjävständiga människor och det tycker jag att vi har lyckats med Mäster och jag. Båda två har klarat sej själv sen dom flyttade hemmifrån sonen vid 19 års ålder och dottern hade precis fyllt 18 och inte en enda gång gått bet varken med att skaffa lägenhet och sköta ekonomin eller sköta sej själva och aldrig varit arbetslösa och nu när dom är "gamla" så har dom bra jobb och har det bra är ansvarfulla medborgare MEN när de bor i städer dar våldet är vardagsmat och polisen inte har resurser och där det finns "folk" som rånar en person på öppen gata för att stjäla en mobil…….jaja jag har nog fog för min oro. Sedan att jag inte kan göra nåt åt det är en annan femma men den gnagande maggkänslan när någon av dem barn eller barnbarn är på fest eller nåt annat som kräver hemfärd sen kväll eller natt ja då är jag inte lugn förren jag vet att dom är hemma. Vad göra åt detta kom gärna med förslag. Får se om det finns någon lösning.
Idag har jag bakat semlor vi har inte ätit någon ännu men vill göra nåt denna gråa tråkiga dag får se om vi tar var sin till fredagsgodis.
                                                                                                            
Må så gott! Rött hjärta
 
Dotter 3 år

Son 9 månader

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s