Men hallååå…..

är det ingen som skriver i min blogg när jag själv har bloggtorka?? OK då får väl ta mej i hampan och få ihop nåt…nu är det ju så att det händer inte så mycket är fruktansvärt lat men försöker få till en liten promenad på f.m. men inte helt lätt att hitta gnistan i dett urtråkiga väder.
Men idag var jag iaf. upp i något så när normal tid vill säga halv åtte skulle vara hos läkaren i G-by kl 10..hade kommit lite snö i natt och kalla vägbanor så vi åkte strax efter nio här på landet tar det tid att ta sej…till allt. läkare tandläkare bensinstation post apotek frissa matbutik med vettiga priser…..ja jag vet att det finns post i butik men inte när man ska skicka paket allt måste vi åka miltals för att uträtta….men det är inget gnäll bara ett konstaterande.
Alltså var jag och träffade min nya läkare en ung trevlig underläkare jag har hellre en icke färdig doktor som är trevlig än en gammal i gemet som är tjurig (fick en sådan förra gången). Men det här är den som min läkare i R-e rekomederade mej och sände mina journaler till. Han tog sej tid och var som sagt mycket vänlig. Proverna får jag svar på senare men sockerprovet var bra EKG var bra blodtrycket hade ökat något men inte oroveckande och vi kom fram till att det kan bero på mitt "osunda leverna" (rör inte på mej). Så han sa att det första man gör vid måttligt förhöjt tryck det är att se till att5 patienten ändrar sin livsstil  och jag vet vad jag ska göra men vargör är det då så himla svårt att få ändan ur vagnen att stoppa i sej en värktablett så fötter vill följa med på promenad och komma iväg VARJE DAG.
Ja ja ska försöka. Var så sugen på att köpa tulpaner idag men 49.90 för 7 st. är för mycket får vänta ett tag till. I morgon ska jag kasta ut vår fina gran som inte barrar nästa någonting men nu får det vara slut på juladet.
 
Sov gott mina kära vänner!Rött hjärta 
 
 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Men hallååå…..

 1. Iris skriver:

  Fl´åt om jag är lite slö att skriva, jag ska bättra mig (tror jag) :-))))

  Gilla

 2. Pova skriver:

  Ojdå, känns det tomt i bloggvärlden? Trevligt ändå att du gillar din nye läkare; bra sådana ska man odla så de finns kvar. Jag vet – har gått till samme bra läkare sedan anno 1992 – och han är 5-6 år yngre än jag, dessutom har han geriatrik som specialitet, toppen för jag tycks bara bli äldre :))))Dyra tulpaner. Du skulle bara veta hur billiga det kan finnas här i Den Stora Staden *ler* Fast inte där jag bor direkt, utan antingen inne i centrum eller, oftast, i köpladorna på den fina åkermarken utanför sta’n.Jag letar fortfarande varje dag efter den nyhet du väntar på, men alls inget har stått.Kram i natten, Pova

  Gilla

 3. Birgit skriver:

  Du är inte ensam om att ha idétorka till Bloggeriet! Det har jag också och jag har flera jag ska hålla igång men det är svårt…….Livet på landet innebär inte så stora händelser så det finns bara det tråkiga vädret att skriva om. Men håll ut snart kommer våren och då får vi följa dina strävanden med dina odlingar. I värsta fall kan väl Mäster bygga ut huset…………..

  Gilla

 4. ANITA skriver:

  Hej! Det är ingen som kommenterar min blogg heller,jag vet inte vart dom tog vägen???Kram Anita.

  Gilla

 5. Carina skriver:

  Nej det märks att det är många som tappat gnistan vad gäller bloggandet både i antalet nya bloggar och kommentarer. Men, men vi får hoppas alla "lever livet" istället.Klarar du att cykla så skaffa dig en motionscykel. Då kan man inte skylla på dåligt väder inte… :-)Jag har iaf gjort tekakor idag och ska strax grädda dem. Om det blir nån blogg idag får vi väl se… finns så mycket annat att göra.Kram till både Dig och Mäster.

  Gilla

 6. Lillatanta skriver:

  halloy jag har tvingats flytta ,min gamla blogg fungerar inte längre,hoppas du följer med till min nya nette det är Lillatanta det. vet inte hurman lägger till vänner nu när det är nytt men jag hoppas komma på det Hihi!kraaaaaaaaaaaaaaaam

  Gilla

 7. ANITA skriver:

  Hej! Ja, nu har borren tystnat för helgen,så nu skall ja g frossa i lugn och ro ochPå Måndag sätts oväsendet igång igen.Får nu önska dig och din familj en trevlig helg.Kram Anita.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s