Igår….

lovade SMHI att det här på ostkanten skulle bli snö med trafikproblem , vi hade lite tomt i kylen och behövde ta en tur till stora staden för att bunkra vi bestämde oss för att om vi åker tidigt så hinner vi före snöstormen och jadå det gjorde vi vi han också med ett trevligt besök hos Hjördis och Gösta (personerna heter i verkligheten något helt annat hihihhi) och där må ni tro fick vi fika och hembakade semlor och oj vad det var gott . Ingen snö kom det vi kom hem rena barmarken jaja tänkte vi SMHI har ju haft fel förr så det var väl inte så konstigt. Vi kikade ut innan vi gick och la oss ff ingen snö, MEN i morse så var det vitt vill jag lova och nu när dagen är slut så har det kommit bort åt 3 dm. Ja så fick vi då vinter till slut ca 2,5 mån för sent enligt mej iaf.
Idag har jag gjort färdigt min andra årsredovisning  skönt att få iväg dom innan vi ska ut på vår lilla tripp till barn och barnbarn.
Nu är det dags för te.
 
Sov gott! Rött hjärta   
 
Idag sjunger Kevin
Lyssna till ditt hjärta.                                                            Torpet i vinterskrud 090212
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Igår….

 1. Pova skriver:

  Ett sånt sött torp – undrar om det kan vara till salu? 😉 Nähä, kunde tro det :)))Men visst är det rena julstämningen över det?Go’nattkram, Pova

  Gilla

 2. Iris skriver:

  3 dm????? Här har vi inte mer än högst 1!!

  Gilla

 3. else skriver:

  Det er så vakkert på deres torp, rene julestemning. Er nys kommet tilbake fra Molde i Norge, over 1 meter snö, – 8 grader og sol, sol, sol, så det ble noen fine promenader(ikke på skidor, stövlerne var for store for meg) Togresan ned Gulbrandsdalen tok 5 timer og var rene eventyrresan med solen og snöen. Ha det bra.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s