Dagarna går…..

och inget särskilt händer man tar sin lilla promenad man lagar mat mar ser till att det blir fika ….frukosten sköter Mäster om…idag tvättar jag… inget särskilt med det.
Jo det som hände idag var att dom ringde från försäkringsbolaget det är nämligen så tråkigt att jag tappade mitt fina kors när vi var i stan över julen och jag tänkte inte på det förren jag skulle använda det på nyårsafton jag letade och letade  och ringde till dottern som fick vända upp och ner på huset jag ringde till vänninan vi var och fikade hos på annandagen för jag tog på mej det när vi skulle gå dit.Jag ringde till alla tänkbara hittegods och till polisen varje dag i 10 dagar  inget resultat så jag gjorde en polisanmälan och kontaktade försäkringsbolaget det har nu gått en månad sedan jag skickade in papprena och idag ringde dom som sagt de hade haft svårt med värderingen för jag hade köpt det på auktion men det var ju värt betydligt mer men det tyckte inte värderingsmannen hade nån betydelse utan tyckte att jag skulle få det jag gett…..men det är klart det kan jag ju inte få ett sådant kors för…och förresten så kommer jag aldrig att hitta ett sådant smycke igen….försäkringsdamen som hade hand om mitt fall hade iaf. fört min talan så jag fick lite mer än vad jag gett plus att dom stod för självrisken…jajaja ..får väl vara nöjd dom kunde ju satt sej på tvären och då hade jag väl inte fått nåt.
Nu ska jag hänga lite mera tvätt.
 
Ha det gott! Rött hjärta
 

 
 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagarna går…..

  1. Pova skriver:

    Och det fina, ovanliga korset går du och tappar??? Snacka om otur. Jag inser plötsligt hur bra det är att dokumentera det man har ifall det skulle försvinna något – ex.vis mitt halsur (har inte armbandsur utan ett jag hänger runt halsen – vad kallas det egentligen?), kedjan+ID-brickan+korset och annat smått som jag nog inte har kvitto kvar på. Har tänkt tidigare på att fota allt, allt jag äger och förvara någon annan stans än hemma ifall det brinner eller så. Blev snabbt inspirerad till det!Kanske du kan hitta ett vackert kors på en annan auktion? Vad gör du om du hittar ett exakt likadant (alt. samma) som du förlorat? Man kan inte längre gå fri från häleri och påstå att man handlat ngt i "god tro", men på auktionsfirmor är ju allt begagnat. Och det borde ha tillverkats fler exemplar av korset. Om inte, är det en verklig raritet!Oj, så tankarna vandrar :)Det du beskriver i bloggen ovan kallas för "vardagsliv för pensionärer" ;)Bamsekramar från Pova

    Gilla

  2. ANITA skriver:

    Men Nitha,vilket fantastiskt vackert smycke.Det var tråkigt att du blev av med det. MYCKET TRÅKIGT!Smycken är ju så personliga med,oftast förknippade med vackra minnen.Dom där värderingsmännen skulle man ta och hänga i ögofransarna och tvinga dom att blinka.Ha nu iaf en trevlig resa och vistelse hos de dina.KRAM Anita.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s