Hjälp mej rösta!

Om ni tittar på Let´s Dance då har ni ett utomordentligt tillfälle att se mobbing och diskriminering på ganska hög nivå. När man kan vara enkelspårig så man bara ger höga poäng till sådana som redan kan mycket om showbiz ja inte Magnus förstås men han får ju poäng för sin rumpa. Detta program har urartat från början gick det ut på att den som utvecklades mest skulle premieras bäst och i detta fall var det Elisabet som knappt kunde gå när hon började dansa med Tobias. Men se det går inte för sej de unga vackra och blonderade  och de som kan skapa rubriker …trots att alla domarna hade nåt att klaga på så fick dom höga poäng och det är för att juryn vill ha dom kvar eller TV4 kanske styr allt ihop……Vad jag skulle vilja se är hur juryns vrister och knän ser ut och känns när dom är 64 år.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att folk röstar och hjälper till att behålla Elisabet och Tobias en vecka till BARA för att visa att även vi har makt…men sen vetb man ju inte om det hjälper vi (tittarna) har ju ingen insyn i hur mycket telefon röster som kommer in så ja vad vet maqn i detta korrupta samhälle…..Ja jag vet det är hårda ord men jag litar inte på nån nu för tiden.
Läs E o T blogg på tv4.se den är jätterolig!
All kärlek till Bettan o Tobbe!
Elisabet Höglund och Tobias Karlsson
Dans: slowfox
Musik: As time goes by – Casablanca
Telefonnummer: 099 – 414 04
Sms: skicka ELISABET till 72 400
 

Annonser
Det här inlägget postades i När jag är ilsken!. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hjälp mej rösta!

  1. Carina skriver:

    Tur att inte jag tittar på Let’s dance då… 🙂 Skulle väl mest sitta och reta upp mig, antar jag. Jag retar mig tillräckligt på röstningen i Melodifestivalen. Jag kommer inte att rösta en gång till där med de knasiga regler de har.Kram.

    Gilla

  2. Kate skriver:

    Toppen att du gjort denna sida. Vi kommer självklart att rösta på Elisabet och Tobias, de är ju toppen och Elisabet har verkligen utvecklats. Min mobil är laddad inför kvällen :-)Hälsningar Katarina

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s