Vårdagjämning……

var det i fredags alltså läs om VÅRDAGJÄMNINGEN HÄR  lite klurigt faktiskt men skönt är det igår hade vi 11º väldigt mycker vårdofter men idag regnar det.
Vi skulle ha åkt till barnbarnen men Mäster fick min förkylning så vi väntar någon dag. Som sagt har legat däckad i 10 dar i hosta och en gräslig snuva så nu har jag haft det 2 ggr redan i år hoppas att det stannar därvid.
När jag kommer hem från "stadsbesöket" är det dags att börja planera för sådd samt förgro potatis nu börjar en spännande tid.
Men en sorglig sak är att persikoträdet som har burit så mycket goda frukter strök med förra våren när det blev 7 º minus när det blommade ,jag täckte med duk men det hjälpte inte, tyvärr så ser det inte ut att ha överlevt.
Får se nu om vi kommer iväg i morgon beror på hur Mäster känner sej. Ska iaf. bli kul att träffa de kära igen.
Ha en bra kväll!Rött hjärta
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vårdagjämning……

 1. Pova skriver:

  Det fina persikoträdet – så synd. Jag har visst blivit smittad också. Fick gräsligt ont i halsen förra onsdagen, hosta + lite snuva. Det håller i sig! Och jag som är på vårsemester… Hostar gärna kväll och natt, gissa hur sömnen blir. Ska skriva en liten snutt i min blogg. Hoppas ni kom iväg till barn + barnbarn.Kram, Pova

  Gilla

 2. Sonja skriver:

  Kul att titta in på din blogg en sväng. Jag hoppas att du har det jättefint hos dina nära och kära.Våren känns rätt långt borta här i Dalarna, snön vräker när och nu blåser det halv storm också.Kram ///SE=Sonja

  Gilla

 3. Carina skriver:

  Vår? Vad är det?? Vi fick mer snö igår så här dröjer det innan våren kommer som det verkar. Jag låg för ankar igår. Jösses vad trött jag var men jag låg i sängen bara på eftermiddan, på förmiddan sov jag i bilen både då vi var på väg och i Hudiksvall. Kunde bara inte hålla mig vaken. Skyller det på vädret.Kram.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s