Mörka timmen.

Vi var ju hos barnbarnen som sagt i går när vi hade mörka timmen Stora och Lilla L lika engagerade båda två såg till att allt släcktes utom kyl och frys Stora L tände stearinljus överallt så det blev så fint sen åkte godisskålen fram sen lekte vi viskningsleken och som ni mina kära medbloggare vet så är ju inte min hörsel (trots apparat ) särskilt god och Mäster börjar också bli lite lomhörd , då kan ni räkna ut hur tokigt det blev samt att alla fnissade och det gjorde ju inte saken bättre ja det blev inte en bokstav rätt kan jag ju lugnt påstå. Men så skoj vi hade.
Vi hade våffelhappening på lördagen käraste sonen kom så vi var samlade allihop och åt våfflor med div. tillbehör det var jättgott.
Tack kära barn och barnbarn för denna veckan.
 
Sov gott! Rött hjärta
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mörka timmen.

  1. Carina skriver:

    Låter som en trevlig kväll. 🙂 Det är bra att inte alltid bli sittande framför tv och dator.Något vi kan göra för jämnan, inte bara en sån där gång, är att stänga av strömmen till alla apparater, varje natt och då vi inte använder dem, som står och tjuvdrar t.ex. datorn med tillbehör, tv:n, dvd:n, stereoapparater mm. Det är inte klokt vad många saker som tjuvdrar ström. Vi har satt sladdosor med av och på knapp både vid tv med tillbehör och vid datorn med alla tillbehör. På så sätt känner jag mig rätt miljövänlig för jämnan.Sen har vi vårt stora kök nu så när vi får besök blir vi oftast sittande där istället för att hamna framför tv:n.Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s