Tisdag 20 º

Idag har jag planterat om mina gurkplantor och tomaterna så nu har dom fått sina stora krukor som de ska växa i hela sommaren åh vad jag tycker det här är roligt. Har även provat att sätta chilifrön får vi se om det blir nåt av det. Det här med chili är lite lustigt för bara några år sedan så var jag jätterädd för använda chili i maten för att jag tyckte det var starkt men eftersom Mäster gillar när det är kryddigt så så började jag använda det mer och mer och Mat-Tina använde det också ofta i sina recept och puffade på mej att använda det och tänk vad man vänjer sej nu använder jag det flera gånger i veckan till all sorters matlagning. Det senaste såg jag i affären i går det var chokladglass smaksatt med chili måste nog prova det nån gång.
Jag har bakat i dag ,hallongrottor och svärmors kakor allt enligt önskemål från Stora L som fyller 17 år ska även göra en tårta och eftersom hon är jordgubbetokig så får det bli en jordgubbstårta.
Vi åker upp och firar henne några dagar innan hon fyller för hon ska ha konsert i skolan och det vill jag INTE missa sen ska hon och jag gå på konsert i konserthuset och höra The King´s Singers och äta middag på stan.Vår kväll som vi har 2 till 3 gånger om året .I höst blir det Cats det ser vi fram emot jag har alltid velat se den men inte kommit i väg men så hoppas jag att det blir av.Men man vet ju aldrig när man beställer och betalar så här långt i förväg så får man lita till att det funkar när den dagen kommer.
 
 
  Må så gottis alla vänner! Rött hjärta

 

The King´s singer som sjunger a cappella.

 

 

 
 
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 20 º

  1. Gun-Britt skriver:

    hej, jag älskar också att plantera, blir som tokig när våren kommer och rusar runt på alla växthus som finns.Här i Östersund finns det lite, lite snö kvar men penseerna har kommit i jorden nu, de tål ju lite frostnätter. Passar även på att önska dig en trevlig valborg.Kram Gun-Britt

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Vad du jobbar och står i. Själv håller jag mig inomhus även idag. Är lite bättre i allergin idag så jag hoppas jag orkar städa för det behövs! Ska strunta i att vädra själva huset men lärer ut med mattorna lite.Så du fick en Spotify du med. Kul va? Jag spelar gärna och högt. Blir nästan musikmissbrukar av den. :-)Ha det gött! Kram till er båda!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s