Ännu ett …..

steg närmare sommaren…såg första ladusvalan i dag….
För övrigt är det ingen ordning på mej när jag var liten och gick i söndagskolan så fick vi höra att Söndagen var vilodag och att man skulle helga den…MEN jag har tvättat och manglat och rensat ogräs m.m. så jag har inte helgat vilodagen Men jag hoppas Gud är med på noterna och ser att tiderna har förändrats.En underbar dag har det varit även idag.
Igår hade vi kaffe fämmande och satt ute hela eftermiddagen och löste världsproblem..inte för jag tror det gjorde nån nytta men trevligt hade vi.
Nu har jag målat en sten som vi ska till dörrstopp eftersom det är varmt och stugan är liten så behöver dörren kunna stå öppen ibl. och då är det bra att ha en sådan sten istället för att ställa en doja där som jag har gjort hittills;)
 
Sov gott! Rött hjärta 
 
 
 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ännu ett …..

  1. Iris skriver:

    Stenarna brukar du ju ge bort så det är väl inte så konstigt att du får använda dina dojor där :-))))

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Va bra det har varit fixarväder för dig. Här blev så mycket kyligare igår så Byggare Bob tog det lugnt framför tv:n. Jag gick ut och satte mig ett par gånger bara för att få frisk luft då jag inte varit ute så mycket den senaste veckan. I lördags var vi bortbjudna på vårfest i strålande väder så jag var ute hela eftermiddan och det gick bra med hjälp av Ventolin. Härligt att få känna av våren. Nu ska väl den värsta allergin ge med sig för den här gången. Jag har ju inte ens kunnat ha dörren öppen…. Det där med vilodagen tas inte längre på så stort allvar men det skulle nog inte vara dumt att göra så. För i dagens stressade samhälle behövs stunder för vila och eftertanke och nyladdning av batterierna.Kram!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s