Handla mat…..

är ju inte så där jättekul tycker jag och för att göra det lite annorlunda så i går när vi var till stan för att utträtta ett ärende så skulle vi passa och på att handla lite matvaror så sa jag till Mäster vi går på Lidl för omväxlings skull MEN det var ingen höjdare precis det fanns inget vetemjöl special (när jag frågade en expedit så visste han inte var det var för något) det fanns inga sesamfrö ingen sirap ingen lättyoghurt ingen chilifrukt ingen gul paprika ingen gul mjölk ingen Yes så mer en halva listan blev kvar ingen rolig handling så jag ska aldrig mer vara otrogen mot mitt Willys, där finns allt och är billigast på det mesta tex så när jag inte fick tag på vetemjöl special så gick vi in på Netto som ligger bredvid och letade och letade till slut hittade jag påsarna inte där vanliga vetemjölet låg utan i en hylla mellan godis och salta pinnar och det kostade 19 kr på Willys kostar det 15,30 .
Vi var i stan för att beställa en rullgardin till nya fönstret i sovrummet vi har satt ihop två fönster (var enda lösningen) och då blev det så långt så det fanns inga att köpa över disk. Kostnad ? JA!!
 

 
 

Puss o hej! Rött hjärta
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Handla mat…..

  1. Carina skriver:

    Ja visst blir man besviken då man går på Lidl. Ändå finns det lite mer nu än tidigare. Jag har tyvärr inget Willys närmare än i Gävle så jag får hålla tillgodo med ICA och Coop Extra. Saknar Hemköp som jag hade så nära i Alfta. Men du, vad är GUL mjölk? Här har vi röda (standard), gröna (mellan) och blå (lätt) men nån gul har jag inte sett. Sen är jag trogen bygden och Milko så jag köper landskapsmjölken som är från vårt landskap och gränslandskapen. De har sagt att den kommer att bli 1 krona dyrare snart men den kostnaden kan jag ta (har ju inga tonåringar som dricker mjölk som kalvar längre) bara jag får ha bönderna kvar i vår närhet. Vi behöver våra bönder och de är värda sin betalning för inga andra i vårt samhälle än bönderna har fått gå med på lönesäkningar med så mycket som dem. De är värda bra betalt för mjölken!Annars kollar jag priser men inte till varje pris. :-)Ha det gött!Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s