Men oj……

vad det var längesedan jag skrev här…lat?…Nejdå men jag hittar ingenstans där jag kan köpa mej lite fler timmar på dygnet..Nån som har nåt tips? Vi är uppe och pussar på barn och barnbarn Stora L hade konsert i torsdags temat för kvällen var visor och folksång de är jätteduktiga de är flera av dem som valt fiol  som instrument och det tycker jag är häftigt för jag är uppvuxen med det instrumentet min far var violinist. I två timmar underhöll de oss och som sagt var mycket duktiga.
Vi startade från torpet vi 8-tiden för vi skulle vara på Peugeot i Sätra kl 12 och lämna in bilen det var en uppgradering som skulle göras ja bilarna är ju mera som datorer en bilar nu för tiden .Tänk förr när Mäster reparerade vår bilar själv och jag var "verktygsräckare" ja alltså stod och räckte fram verktyg medan han låg under bilen och mekade….det var tider det hahaha …… nu kan man knappt byta en lampa en gång….Vi fikade medan verkstaden tog hand om bilen "vår" försäljare kom och höll oss sällskap, en mycket sympatisk ung man SW som vi har stort förtroende för så vi hoppas han är kvar på firman när det är dags att byta bil nästa år.Jag blir så glad av snälla och trevliga människor däremot blir jag himla frustrerad av "folk" som inte visar respekt i trafiken vi stannade vi rött och till vänster om oss kommer det två värsting BMW och kör i rasande fart ( det är 30 i stan)mot rött samma dag när vi var nere på stan så stannade vi vid ett övergångsställe för att släppa fram gående då kommer det en kille och ställer sej bakom och TUTAR men det är klart vi är ju i Södertälje där det nu för tiden verkar vara laglöst land sorgligt på min ära mycket sorgligt….det kostar liv …men här bryr man sej inte…och det värsta här ska mina barnbarn växa upp…….Jag bara undrar vad som ska hända innan politiker och polis ska agera och rensa upp ..varför gäller lagar och förordningar bara för vissa medborgare??
Idag ska vi gå ut och äta och fira Stora L som fyller 17 år  ……
 
Ha en underbar lördag !Rött hjärta
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Men oj……

  1. Carina skriver:

    Jamen Nitha, vet du inte att de med BMW, Audi och de som har takboxar har dispans och kan köra precis hur dumt och idiotiskt som helst. Så är det här uppe hos oss iaf. Jisses vilka exempel vi ser under vintern då vi har många turister efter vägarna här. ujujuj.Fiol är ett mysigt instrument. Det har jag spelat en gång i tiden också.Ha en skön helg. Kram på er båda!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s