Hemma igen….

efter att ha varit upp för att fira vår 17-åring ,hon fyller idag men vi firade i lördags eftersom vi inte kunde vara borta här ifrån för länge på grund av plantorna i växthuset.Jag kan inte använda min självvattning för vi måste stänga av vattnet när vi åker härifrån  
pga att vi har vatten från snälla grannen och skulle nån av våra slangar hoppa av och vattnet står och rinner ut i intet så blir dom utan vatten hos sej. Invecklat men så funkar det.
Som sagt så var vi ute och åt indiskt och firade Stora L vi fick inte sjunga för henne på restaurangen ,det tyckte hon var skämmit 😉 så vi tog det när vi kom hem där tårtan och fikat väntade då sjöng vi desto mera  hihihi Vi tog en tur till Mästers barndomshem som är ett båtvarav som nu drivs av hans syster och hennes sambo de har startat ett litet café så båtfolket kan få sej lite till livs som tex världens största och godaste räkmacka…den är såååå smarrig.Stora l sommarjobbar där och tycker det är så roligt hon trivs jättebra med "gammelfaster" och får börja ta ansvar samt tjäna en slant.
På söndagen var Stora L och jag på konserten i konserthuset och hörde The Kings singers och det var jättebra otroligt duktiga  på att sjunga a cappella.  http://www.kingssingers.com
Ja så var de dagarna till ända. På måndagsmorgonen skjutsade vi barnen till skolan och sa hej då och for till Handen för att hämta upp käre sonen med 2 busråttor (katterna) han ska vara här denna veckan och det är härligt och det har vi längtat efter.Just nu håller far och son på att sätta upp ett slags plasttält modell större för att användas till bilen som typ ett enkelt garage.
Jag handlade på Willys i Söderköping på väg ner och där hade de 1 kg. apelsiner för 9.90 så idag har jag kokat marmelad.
Samt klippt gräset och trimmat kanterna.
 
Ha en bra kväll! Rött hjärta
The Kings singers.
 
 

Vi!

Cafét

 Mackan!
 

 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemma igen….

  1. Pova skriver:

    Snacka om macka! Plötsligt längtar jag till Södertälje ;)Kram

    Gilla

  2. ANITA skriver:

    Vilken härlig macka,man blir ju hungrig.KRAM ANITA

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s