Idag……

regnar det lite smått inte för att det gör nåt för det behövs verkligen här. I vår del av landet har det varit väldigt sparsamt med den varan ända sen tidiga våren , så lite får man stå ut med.
I morse knackade det på dörren och som ni förstår så hör det inte till vanligheterna eftersom vi bor på landet men det var "bara" vår snälla "fiskargubbe" som kom och undrade om vi ville ha flundror ja det ville vi ju självklart. 10 st köpte jag .Det är ju så himla gott, Så var då middagen räddad i dag.
Nu är det fredag igen och jag ska köra ett varv men dammsugaren och stryka lite sitter väl vid denna apparaten viss tid också eftersom jag inte kan vara ute och måla. Men efter regn kommer sol så jag får nog färdigt mina vita brädor som ska sitta runt dörren. Tar ju lite tid eftersom det först ska oljas sen grundas sen målas två ggr. Men det är inte så mycket annat jag kan hjälpa till med på bygget så jag är glad att jag kan M Å L A.
I kväll är det sista gången på kursen tyvärr får jag nog säga för det har varit väldigt kul.
Ja just det jag ska packa lådan till Rumänien (till fadderbarnet) också. Måste även slå in julklapparna som ska med för den ska lämnas för vidarebefodran i kväll.

Ha en bra fredag alla , glöm för all del inte bort att livet är så kort så var snälla mot varandra och skippa alla hårda ord. Rött hjärta

 
 
 
Sådana här vackra fjärilar har vi här!
 
 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Idag……

  1. Carina skriver:

    Åh vad gött med flundra. Men det var nog tur det inte kom en fiskargubbe till mig med flundra för jag har ingen aning hur jag ska fixa till en färsk sådan. 🙂

    Gilla

  2. Nitha skriver:

    Bara att ringa vet du så fixar vi recept och tillvägagångsätt!! 😉

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s