Lite….

funderingar i största allmänhet kring det här med vänskap. Jag har inte så många vänner men de jag har älskar jag och vill deras väl i stort som smått och försöker att vara till nytta om det behövs.Sen har man under åren fått vänner som man trott skulle bli vänner "för livet" som det så vackert heter. Men när man har ställt upp och varit till nytta så duger man inte längre det är säker nåt fel på mej som inte kan behålla alla vänner som jag träffat under årens lopp och som jag trott var mina vänner. Det är lite konstigt nästan alla som man talar med uppskattar ärlighet först och främst av sina vänner men jag undrar om inte det är en klyscha bara  för skulle det vara sant så skulle man ju kunna säga åt varandra vad som är felet i en vänskapsrelation och inte bara sluta höra av sej och skylla på en massa för att inte behövas pratas vid. Jag har råkat ut för detta ett antal gånger i livet och känner mej varje gång som det lilla tjocka flickan som i skolan alltid blev retad och alltid sist vald i brännbollen och som inte fick vara med. Detta är samma känsla att bli bortvald och inte duga som vän .Om jag bara visste var felet ligger så kanske jag skulle kunna ändra mej.Men den ärligheten var det inte mycket bevänt med.
Skrev ett inlägg i en blogg idag (min åsikt i ämnet) och blev beskyld för att inte vara riktigt klok av en människa som jag aldrig har sett eller talat med.Återigen känslan av att det jag säger och gör är fel att inte ens duga att skriva ett inlägg. MEN varför får inte jag ha mina åsikter …..varför fick inte jag vara tjock. Vem bestämmer det?
 
 
Kram och ha en bra måndagskväll! Rött hjärta
 
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite….

 1. Carina skriver:

  Jag hoppas verkligen inte att jag får dig att känna dig så här. Usch, det är ingen vidare känsla och du ska inte behöva ha den heller. Att det sedan "finns folk till allt" som inte klarar av att ta att någon kan ha en avvikande åsikt är bedrövligt i vårt land där alla och envar skriver både här och där vad hon tycker och tänker. Det är ju tur vi har åsiktsfrihet i vårt land ändå. Försök skaka av dig känslan att inte duga för du duger så bra som du är och vi är många som älskar dig precis som du är!Massor av kramar!

  Gilla

 2. Carina skriver:

  Förresten… har lagt in lite bilder från Härjedalen nu men det kommer fler…. så småningom…

  Gilla

 3. Nitha skriver:

  Nej Ninni inte du…jag älskar dej också! kram

  Gilla

 4. Pova skriver:

  Kanske ett mindre antal riktigt goda vänner är det vanliga? Jag har några få jag vet att jag kan lita på. Sedan en mängd bekanta, mycket trevliga men på lite avstånd. Brännbollen i skolan, ja *suck* Det var K. och jag till sist varje gång. Hon var tjock och jag var liten och svag. Men hon och jag var kompisar! Varför skulle läraren alltid låta någon av de tre-fyra pojkarna som var bäst på brännboll välja lag? Borde ha cirkulerat så alla fått välja, i tur och ordning. För det där sitter i – det märks ju när både du och jag minns det sååå tydligt.Trist när jag inte hör av mig till vänner för att jag inte orkar. Alla fattar inte det, tror jag inte vill. Men Nitha, du är helt underbar 🙂 Bamsekram såhär på morgonen

  Gilla

 5. Nitha skriver:

  Tack söta du vårt "förhållande" vet vi ju var vi har eller hur så det var inte alls det jag menade ,det hoppas jag du förstår och det tror jag du gör.Gillar ju dej vet du!Bamsekram tillbaka!

  Gilla

 6. Pova skriver:

  Jodå, vi vet var vi har varandra, och det underbaraste är att du är en av de som förstår – alltså fattaratt jag är pigg en dag och ligger nästa. Så skönt!Solig höstkram!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s