Ja nu….

har jag varit så där dålig igen på att skriva.Men det bara är så ibl.
I förrgår så blev det att uträtta diverse saker. Det började med besök på byggaffären (igen) för att inhandla skruv .Sen blev det storhandling på Willys.Blomsterlandet hade extrapris på solrosfrön och eftersom Mäser är vän med småfåglarna så var det ju alldeles nödvändigt att köpa TVÅ stora påsar. Sen bar det av tiil örondoktorn för jag har fått en inflamation i örongången eftersom jag använder höris så blir det lite för tätt iabl. och då visar det sej med en otroligt kliande inflamation. Men nu har jag fått salva så nu blir det snart bra. Efter detta så var det optikern som stod tur har ju fått byta till en optiker i närheten efter att ha gått hos samma i en massa år i S-tälje men denna var mycket trevlig och hon konstaterade att det hade blivit lite sämre och att det var pytteliten början till grå starr. Ja så är det åldern tar ut sin rätt man får vara glad så länge hjärnkontoret hänger med.Vi var och hämtade de specialbeställda rullgardinerna som ska vara i nya hallen samt köpte tapet. Det var väl en gedigen dag?
Jag har blivit ombedd att ta ett nytt godmanskap eftersom en av mina huvudmän avled i början på månaden och efter att ha funderat ett par dagar så sa jag OK till det. Så idag har jag varit och träffat "min nya dam" en skojfrisk liten dam som drabbats av stroke.Mycket trevlig.På vägen hem var vi inom till gårdsbutiken och köpte potatis och ägg.
Halv fem var vi bjudna på midddag hos gannas så nu sitter jag här mätt och belåten efter en härlig fläskfilérätt och en smarrig äppelkaka .Jag undrar hur många olika sorters äppelkaka/paj det finns ,denna  hade jag aldrig smakat förr den var iaf. mycket god.
Jag har även varit på cyberfest i ett vackert slott och dess bedårande ägarinna .Vackra kläder och superfina smycken fanns till utlåning för oss fattiglappar som vill gå på bal men inte har resurserna.Så nice! Nedan kan ni se mitt sovrum som jag fick mej tilldelat på slottet. Det var så vackert eller hur?
 
Ha det gott! Rött hjärta
 
Tack söta QUEENIE  för det urtjusiga sovrummet ! Love! 

 
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ja nu….

  1. Pova skriver:

    Men du är då den mest underbara vän man kan ha 🙂 Jag ska genast leta foton (alltså när jag "gått rundan" på datorn) för en almanacka vore såå roligt att ha. Min tanke var en gång att göra i A5, så tar den inte så stor plats. Vad tror du om det? Egentligen har det inte så stor betydelse; det var när jag trodde jag kunde göra almanackor själv och ge bort…Bamsekram Pova

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Jag är heller inte så flitig på att skriva men det är som det är med det.Ja nog håller du igång så jag förstår att du har svårt att hinna med att blogga. Tur du blir bjuden till grannars och får njuta av andras mat ibland.Hoppas det slutat klia i örat nu.Kram till både Dig och Mäster från Bob och mig!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s