Har tagit…..

lite bilder på Mäster när han håller på med lilla hallen. Det är lite krångligt när man måste ha lite kvar och jobba efter det emot om han hade kunnat riva allt och gör efter sitt eget huvud om man så säger.Därför har det tagit lite tid att pussla och pyssla, men nu så börjar det likna nåt. Till jul ska det vara helt klart (tror vi).Bildbevisen längst ner, vad tror ni blir det klart?
Vi har tagit lite ledigt ochså mellan varven och varit hos nya vänner i stan .Först hämtade vi min ena huvudman( ja det heter så  fast det är en förtjusande dam på 91 år) och så åkte vi till kyrkogårdarna så hon fick vara med och tända ljus.Efter det blev vi bjudna på en underbar smörgåstårta och hallontårta det var så G O T T. Trevlig dag blev det.
Idag har det varit sol här så vi lämnade bygget och Mäster hjälpte mej att tvätta växthuset och jag plockade undan krukor m.m. Sedan gick jag in och frostade av frysboxen behöver få lite plats eftersom det är lammslakt nästa vecka.
I morgon ska jag till äldreboendet för då kommer det nån och säljer kläder och lilla damen behövde få sej nåt nytt får vi se om vi hittar nåt som passar.
Saknar mina kära alla har så mycket omkring sej men det sa väl bli bättre. Tänker på dem alla .
 
Må så gott alla! Rött hjärta
 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Har tagit…..

 1. Birgit skriver:

  Det blir bra det där och färdigt till Jul blir det också! Mäster kan han.

  Gilla

 2. Pova skriver:

  Först var jag fundersam över bygget, men så klarnade det alltmer, och till slut ser det alldeles lysande ut! Åjo, visst blir det klart. Mäster är ju en mäster :))—Så roligt att få vara med när en liten dam på 91 år skall skaffa något nytt. Hoppas nu bara att det finns något som passar henne.Ute är det mörkt… november… Jodå, det finns ljuspunkter där också, det vet jag *fniss*Kram, Pova

  Gilla

 3. Carina skriver:

  Jo, nog tror jag ni blir klara till jul om ni får ha hälsan. Ni är otroligt duktiga som ror detta i land. Hoppas ni får njuta och må gött i vinter nu när ni jobbat så hårt så länge.Kram till er båda från ôss.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s