Hej igen….

jag förstår inte att jag är så dålig på att skriva här, ,men det är antagligen så att det händer inte så mycket i vardagslag.
Igår lördag hade vi nya vänner på besök och jag bjöd på kasslerknyten och chokladmousse och fika med mazarin. De sa att det var gott och åt så jag tror att det blev lyckat sen satt vi och pratade bort hela eftermiddagen och hade så trevligt. Det är märkligt hur en del personer bara kommer in i livet och man tycker att man känt varann i många år. Sådant är härligt.
Idag är det Fars Dag sa jag har bjudit mina barns far 😉 på Sjökrogen här i byn vi gick dit tillsammans med våra grannar. Det blev gödkalv med marsalasky och parmesanpotatiskaka citronpaj med gammeldags vanilj glass. Det var sååååååå gott och vällagat så det blev en lyckad Fars dags middag.
I fredags hämtade jag mina nya glasögon och blev 3000 kr fattigare.
 
Må så gottis! Rött hjärta
 
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hej igen….

  1. Carina skriver:

    Kul med nya vänner och jag är inte ett dugg förvånade att de tyckte om din mat för den är ju underbart god.Härlig farsdagsmiddag ni varit på. Här blev det hemlagat.Det blev fint med rullgardinerna. Ser inte ut att vara så mycket kvar att göra nu innan ni får njuta.Kram till er båda.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s