Nu är det…..

snart 1;sta Advent och vi får tända alla våra fina ljusstakar och vackra adventsstjärnor. Jag har gjort färdigt i fönstren för att bara kunna knäppa på kontakterna i morgon.Härlig tid vi går till mötes för alla ljusen gör allt lite ljusare och gladare.
Jag har varit dålig på bloggen men förra veckan var vi uppe hos barnbarnen  Stora L och jag var på Cirkus och såg Cats med efterföljande middag vi hade som alltid en underbar kväll tillsammans vi talar om allt stort som smått som trevligt som ledsamt. Hon är den finaste jag vet hon gör mej alltid så varm om hjärtat. Tyvärr fick vi inte träffa sonen han hade jobb upp över öronen så det var  inte läge för nån träff .Hoppas vi ser honom nästa gång vi ska upp. Det blir lagom till Lucia för då ska Stora L ha konsert.
Denna veckan har varit så besvärlig har haft ont precis överallt något lite bättre i dag och hoppas morgondagen blir ännu bättre för jag ska baka saffransbröd har jag tänkt. Men hua vilket pris på saffran i år Willys tog 31;50 så det blir bara lite saffranbröd i år iofs brukar jag alltid bara baka på en halv liter för jag är inte så förtjust i saffrans bullar. Men vill ju ha lite för på onsdag ska jag ha främmande på adventskaffe det ska bli trevligt vi valde en veckodag för det passade alla bäst och när man nu är pensionär och kan bestämma dag så behöver man ju inte välja just helger.
Mäster är klar med hallen det är bara trösklarna kvar nu att snickra till.Det blev så fint har köpt nya lampor och satt upp adventstakar i fönstren hade inte tre lika som jag hade tyckt skulle vara snyggt så det blev lite blandad kompott. men så skönt att det är klart.
 
Må så gott! Rött hjärta

 
 

 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu är det…..

  1. Pova skriver:

    Det har varit en dålig vecka ur vädersynpunkt när man har värk både lite här och lite där, tycker jag. Lufttrycket är nere och då är jag det. Mina fantastiska förberedlser inför 1 Advent bestod i att be en tjej hjälpa mig hänga upp adventsstjärnan! Därmed var det klart 🙂 Som du kanske läst på annat håll funkade faktiskt lampan… :))Jag har en annorlunda adventsljusstake (elektrisk) som står framme året om för ingen fattar vad det är. Bara att tända, tidigast i kväll, men egentligen inte förrän söndag. Har jag ork går jag upp till kyrkan kl 16.00 idag. Barn och ungdomar framträder i traditionsenliga "Advent går in". Har varit så länge för på söndag kommer en massa folk som aldrig går i kyrkan annars, och då liksom försvinner barnen i mängden. Fick tips om att det ska vara extra bra i kväll, barnen brukar sjunga, spela – ungdomar är med så det kanske blir lite häftigare toner eller om det är gospel på gång – man vet aldrig vad de hittar på. "Min" kyrka är erkänt bra på barn :)Kram och trefligt veckoslut!

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Verkar som ni hade trevliga dagar med barnbarnen.Vad jobbigt för dig att du får ont överallt. Brukar du ha det? Alltså ont överallt eller är det nåt som tillkommit? Iofs har det varit lågtryck länge nu och då blir det mer värk. Nu börjar det bli högtryck så jag bara väntar på att slippa ha så mycket värk för det är jobbigt då det värker överallt.Ja, visst är saffranet oförskämt dyrt. Jag betalade 32:90 för ICA:s saffran här och det kostar 35:90 med Santa Marias. Huvvaligen. Och jag älskar saffransbröd av olika slag. Tur det är bara en månad på året vi äter saffran.Va kul att ni är färdiga med hallen! Nu kan ni få börja njuta av allt jobb ni lagt ner. Härligt!Kram till er båda!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s