Hemma….

igen efter att ha varit uppe hos barnbarnen Stora L hde Luciakonsert i fredags de var som vanligt så duktiga med sin stämsång alla tre årskurserna tillsammans. Jättevackert var det. I lördags blev det liten affärsrunda i sådana butiker som vi inte har här hos oss.
Söndagen var den traditionella pyssel och godis görardagen och som vanligt så var det socker och kolasmet och papper m.m. både högt och lågt. Lilla L och hans kompis D bakade pepparkakor  så i morse när pojkbarnbarnet skulle gå till skolan så var lilla magen i oordning 😉 Trångt i litet kök var det. Men ack så mysigt.
Innan vi ställde kosan hem till Småland så var vi på Ikea och köpte ett skåp till nya hallen samt in på Willys i N-köping och handlade lite.
Tack mina kära barn och barnbarn för att ni förgyller mitt liv! Rött hjärta
 
 Tredje Advent har nu även passerat , tiden går för fort!
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemma….

  1. Carina skriver:

    Vad härligt ni verkar ha haft det. Och vad tiden går fort när man har roligt. Inte många dagar kvar till jul nu. Får ni hem barn och barnbarn till jul eller åker ni till dem?Vi (C och jag och mina båda yngsta) ska till mor och far på julafton sen kommer allihopa (även äldsta med sambo) hit på juldan. Yngsta kommer hit redan nu på fredag för hon har tre veckor ledigt och får inte mer studielånspengar i december än att det räcker till hyran så då är det bättre att vara hemma hos mamma och få mat. Jobb är ju inte så lätt att få för henne heller så det gäller att dra i pengarna. Men det blir bra för mig för då kan jag få lite hjälp i julstöket. Om hon kommer upp ur bädden då förstås.. :-)Ha det gött.Kram till er båda!

    Gilla

  2. Pova skriver:

    Var ni på Willys i Hageby då? Den nyaste fina butiken?Kram, Pova

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s