Igår kväll…..

ringde mobilen och jag svarade . I andra änden är kära H  …bli inte rädd nu säger hon men vi är på sjukhuset…genast såg jag framför mej bilolycka i busvädret som var med trafik-kaos som följd.Vad är det …vad har hänt…var är S (sonen)? Lugna dej var inte orolig jag är här med honom han har ramlat och axeln har gått ur led och han har mycket mycket ont…….en lite suck av lättnad att det inte var en olycka av den värre sorten som hänt. Till saken hör att S är opererad för överrörlig axelled för så där en 15 år sedan .Han fick göra det på grund av att den hoppade ur led vid minsta oförsiktig rörelse. Så det är lite "plåtskrot" som håller ihop den. Det var det mest som oroade mej när jag fick höra vad som hänt för man kunde ju tänka sej att allt hade blivit krokigt och och det hade behövts en operation. Röntgen visade att allt såg bra ut så nu hoppas vi att  det läker fort. Jag knäppte mina händer och bad att han skulle få en läkare som var aktsam och som kunde sin sak och när S ringer hem så berättar han att läkaren som hjälpte honom var  mycket skicklig och kunde få tillbaka axeln i sitt läge på ett mycket proffsigt och snabbt sätt så S var så nöjd med behandlingen.Är så tacksam för att det gick så bra.
Idag har Mäster kokat rödkål ,det är hans juljobb. 😉 jag har lagt in sill vanlig inlagd sill och farmors citronsill. Sen är det bara köttbullarna som ska rullas och det ska jag göra på måndag. Sen är det klart !
I morgon får vi gäster på 4:de Adventskaffe.
 
 
Ha en fin sista Advent! Rött hjärta    
 
 
 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Igår kväll…..

  1. Carina skriver:

    Det gör fruktansvärt ont att få axeln ur led… jag har haft det en gång och jag hoppas jag slipper det fler gånger.Ha det gött i julstöket!Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s