Är totalt insnöad!

Ja nu är det ju så att det brukar man ju säga när nån inte riktigt hänger med i hjärnkontoret och det är mycket möjligt att det är så i mitt fall .Men denna gången är det på riktigt ,alltså vädermässigt.Det har snöat i tre dygn.Jag har funderat mycket dessa dagar på varför jag gick med på att flytta hit. Men som min vän Hjördis sa i går kväll när jag beklagade mej " se framåt det är snart mars och då kommer du ut igen"…jaja opptimist ska man vara .Det är väldigt vackert men jag börjar bli lite orolig för matförrådet…vi får väl leva på inlagd gurka och jordgubbar hahahahaha.
För övrigt har vi haft årets första förkylning jag gick tillbaka i dagboken och såg att det är väldigt längesedan vi var förkylda faktiskt över ett halvt år sedan så vi ska inte klaga.Det var ingen influensa heller utan bara en liten enkel förkylning,så det var ju bra ,ingen feber och ingen hosta.
Nu är helgerna över och det är bara att invänta tjugondagknut då det är dags att packa ner tomtar och annat julpynt för denna gången. Ljusstakarna brukar vi ha kvar hela januari för det är så fint att tända dem när skymningen kommer.
 
Ha en bra dag! Rött hjärta
 
Torpet den 7 januari -10
 
 
 

 
 
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Är totalt insnöad!

 1. Iris skriver:

  Det som göms i snö vet du :-)) Spara bilderna dom kan du sitta och titta på och minnas när det blir sommar. Visst är det vackert med snö? Hälsn "Hjördis"

  Gilla

 2. Pova skriver:

  Rena rama PR-bilderna för Sverige! Små röda hus under mängder med vacker vit snö… Sååå vackert! Vips så har det smält och du står där och tittar på all smuts som dras in med snöslasket… Jag tog en bild i juli för några år sedan på hur det regnar så det är en liten fontän ur renskupan på stuprännan – bra att se på när nästa sommar med lite regn kommer 🙂 Jag är mest orolig för att ni fryser! Eller att strömmen går så ni inte får kaffe eller te i er.Värmande kram från Pova

  Gilla

 3. else skriver:

  Vi går mot lysere tider og snart er det vår. Jeg har vert i Norge, nermere bestemt ved Molde, og vi fikk masse snö i jule- og nyttårshelgen, med det var sol midt på dagen, så det var vakkert. Det ble en promenad i all snöen, men vist er det jobbigt. Flyet hjem var meget forsenat, men nå er jeg hjemme.

  Gilla

 4. Nitha skriver:

  Käraste Pova tack för din omtanke men vi har gasolkök att ta till och vi har en kamin i varje hus så vi eldar.Så länge det är lätt snö så brukar inte elen försvinna det är när det är blötsnö som bryter av grenar och så.Du är gullig du!

  Gilla

 5. Nitha skriver:

  Else carla jag hade inte velat vara uppe i luften i detta snöväder skönt att du är hemma igen.Men visst har det varit vitt och fint och väldigt vackert. Härligt med en vit jul för en gångs skull.Vi har också firat med barn och barnbarn det är så mysigt.kram till dej i skåneland!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s