Dåligt….

är det på bloggarfronten, men den här tiden på året sitter jag med årsredovisningar och i dessa dagar har det blandats med snöskottning. Jag har då inte varit med om maken till snönederbörd. Mysko först är det tio gröna vintrar och sen kommer allt på en gång. Kära bondfrun ringde nyss och talade om att det kommit drygt 70 cm.Vi skottar fyra,fem ggr om dagen med skyffel och snöslunga för att kunna ta oss mellan husen. För att återgå till årsredovisningarna så är två av tre klara. Nu får man vänta på att de blir godkända också .Min uträkning blev +- noll och det är ju som det ska vara men sen vet man inte om höga vederbörande är nöjd med alla bilagor eller om det är nåt jag missat skicka med. Men det får man vet så jag behöver inte vara orolig…;)
Igår bakade jag blåbärsbullar för att få lite omväxling mellan snö och siffror.
Nu är det sovdags skottning tar på krafterna!
Det är ljust nu kl 20 minuter i åtta på morgonen och det gläder mej ofantligt.
 
Puss ! Rött hjärta 
 

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dåligt….

  1. Pova skriver:

    Jo, snön drullade ner här i stan också, natten till torsdag. Kaos i trafiken. Visst var snösvängen redo men var i alla sin dar ska de lägga snön som finns inne i centrum?? Är ju bara gator och hus… De vanliga uppläggningsställena är fulla med snö. Till två förskolor kom inte lunchen fram som den skulle. På den ena fick barnen mellanmålsmat, för de var ju hungriga; på den andra blev maten fördröjd från 11.15 till 12.45. När snöröjningsgubbarna fick höra om eländet avbröt de på annat ställe och ångade dit. Inte lätt för små barn att inte få mat som de är vana. Jag har inte mätt hur mycket snö jag har på plätten för då måste jag ut! Är c:a -17/-18 grader nu. Var iofs ute i går men där jag gick var det snyggt plogat och (nästan överallt) sandat. Trögt att gå iaf, och lite osäkert för det ligger is under snön. Var och storhandlade – tog taxi hem! Jag hade min goa tjej med mig men inte kunde hon dra Dramaten med alla varor backe upp och backe ner på de gångvägarna. Hon var nyss sjukskriven för diskbråck eller nå’t sånt…Jag måste slå upp order "fimbulvinter" för jag tror att det är det vi har i år!Vita vinterkramar, Pova

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Oj vad med snö ni fått! Jag tror vi har ungefär lika mycket men här hos oss SKA det ju vara snö så vi är vana. Hörde att det var 94 cm utanför Hudiksvall men vi har inte mätt och de har nog fått mer än oss för vi bor ju inte vid kusten och det sägs vara kusten som fått mest här i Hälsingland.Kallt blev det igen också. Hade -25,5º i morse då jag klev upp. Nu är det "bara" -23º men jag tänker inte gå ut idag mer än för att mata fåglar och hämta posten, det får räcka.Kram till Er båda två!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s