Snöstorm….

var det när vi vaknade i morse. Laglydiga som vi är så hade vi ju bytt till sommardäck och snön låg tjock och moddig över nejden. Det är ju så typiskt när man ska ut och åka och har ärenden som man inte kan skjuta på. Men det var +2 ° så det var inte halt och på vägen smälte det undan fort. det var ju skönt.
Besökte först en av mina huvudmän (som är en kvinna 😉 och gick igeonom deklarationen och diverse papper. Sen styrde vi bilfronten mot V-vik för besök på den omtalade "brädaffären" och det inhandlades även ventiler av olika modeller.Sen stod det besök hos goda vännerna " Hjördis och Gösta" på programet och där må ni tro vi fick jättegod lunch och en trevlig pratstund.
Willys fick även besök .
Nu har jag haft ett härligt samtal med min fina barnbarnsflicka och det förgyller min värld. Så dä så!
 
 
Nu är det kväller och jag önskar er en god natt när det blir så dags! Rött hjärta
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snöstorm….

  1. Pova skriver:

    Hoppsan, snö! Ja, det är ju april, förstås. Minns 1985 när det var snudd på snöstorm den 28 april… Fast till Valborg hade snön smält. — Köpte Mäster verkligen ingen spik?!?Kram

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Jasså ni har fått snö. Vi har klarat oss häruppe än så länge. Skönt det.Vi var på en åktur idag till en bildemontering som ligger en mil norr om Hudiksvall. Jag har jagat en hastighetsmätarvajer till "hinken" (R5:an) i två dar nu och de skulle ha en sån. Nu passade inte just den de tänkte men C hittade en annan som såg lika ut som vår så det blev en vajer ändå. Pris för vajer och bensin ca 200:-. Pris för ny vajer på Bilbolaget: 980:-. Det är skillnad det…Kram på Er!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s