Angående förra bloggen…..

så JOOOO då Pova det blev en låda spik också , jag förstår inte hur han gör min Mäster som lyckas alltid behöva köpa spik…;)
Snön försvann lika kvickt som den kom men det har ju varit så hiskeligt kallt.Men idag kom solen och det blev riktigt skönt igen. Jag har nu planterat om gurkor och tomater i sina stora krukor så nu är växhuset igång.Samt att jag har satt asterfrö till groning,det är Mäster som vill ha astrar och  då kan han väl få det. Han är på taket idag och ska försöka få upp en takplåt men tror det blir svårt för det blåser.De stora plåtarna får sånt vindfång så de är svåra att hantera.
Läste igår om det gamla paret i Eskilstuna som inte får bo ihop sina sista år i livet,efter att ha varit gifta i 63 år så ska de nu få bo i skillda boenden. Men hallå vad är det för folk som sitter på dessa tjänster innom kommun? Bara skyller ifrån sej. Men allt man vill går att genomföra.Det går så bra att få pengarna att räcka till konferenser både här och utomlands julfester kickoffer m.m. det är skit att inte se till att lösa det här. Sossar i makten i Eskilstuna sen generationer. Usch och fy och skäms.
 
Nu ska jag gå ut och beundra mina små plantor i växthuset! 😉
 
Ha en fin fredagskväll! Rött hjärta
Hängsälg.
 

 

Mäster i motljus på taket.

 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Angående förra bloggen…..

  1. Pova skriver:

    He, he, kunde väl tro att det blev lite spik också. Det låter så trevligt när du skriver om gurkor och tomater, växthus och astrar – vårmysigt och glatt. Astrar är fina. Dessutom blommar de när jag fyller år =) Hängsälgen ser verkligen fin ut. Kommer att bli tjusig vartefter. Men hur hög blir den? Växer den snabbt – får för mig att allt vad sälg heter gör det, men det är bara mina idéer.Tulpanerna visar sina knoppar, en del så pass att jag ser färgen också. Några pärlhyacinter har slagit ut, resten är på gång. Vet inte riktigt hur det gått med en del perenner i vinter. Liksom helt tomt där de varit.. Ett par är prydnadsgräs, jättefina. Men den riktiga värmen har ju inte kommit än.Kram, Pova

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s