Idag….

har jag varit ute hela dagen.För som sagt det som göms i snö kommer fram så här på vårsidan.Jag har plockat plåtbitar efter min käre Mäster sen han gjorde skorstenen.Lite purken blir jag för jag tycker att man kan ha en skräphink bredvid sej och lägga det i på en gång ….men …men…nu har jag iaf. städat bort det.Samt rensat lite här och lite där. Vi har en varmkompost en stor behållare som står ganska nära stugan där köket är placerat och den ser så stor och grön och plastig ut där den står så jag föreslog att vi skulle göra nåt litet skydd att gömma den bakom. Genast så dyker det upp beg. träplankor som blir till ett litet insynsskydd Mäster han kan trolla han.Så det har jag rödfärgat nu och så ska vi se när vi får upp det. Krävs lite inhandling av tryckvirke det som ska sitta nere i jorden.Det får bli på fredag när vi ändå ska till staden,jag ska på begravning och Mäster får sköta shoppandet.
Igår tvättade jag alla fönstren stora är dom men iaf. bara två sidor. Där vi bodde förrut var det jättestora fönster som man skulle dela på och putsa emellan så det blev fyra sidor på varje fönster det var 7 st i lägenheten plus inglasade balkong. Då kunde man hålla sej för skratt när det regnade dagen efter man hade slitit med den fönterputsningen.
Nu ska jag fixa lite kvällsmat.
 
Ha en fin måndag! Rött hjärta
Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Idag….

  1. Carina skriver:

    Varför ska Mäster kasta skräpet vartefter? Då får han ju inte sällskap av dig därute när du plockar upp hans skräp… :-)Jag funderade på det där med all spik… har du kvar alla kvitton då ni köpt spik. Kan du inte ta och räkna ut hur många kilo spik det sitter i era hus efter all renovering? Vore kul att veta hur mycket det är. Ja, jag vet att jag är lite lustig men…Kramar till Er båda!

    Gilla

  2. Nitha skriver:

    Nähä min vän det får du nog inte veta för det är sjutusenfemhundraelva kvittton att gå igenom och det har jag nog ingen lusta med …vi har nyss gått igenom alla och räknat ut vad detta bygget har kostat oss….så nu ligger kvitona arkiverade. Kram på dej!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s