Ett nytt…….

besök på byggaffären blev det igår,vi fick veta att plåttaket som vi håller på med ska utgå ur Byggmax sortiment. De ska byta fabrikat.Så var det ju bäst att se till att få så det räcker ,så det blir lika.Sagt och gjort efter att ha besökt min huvudman (som är en kvinna) så lastade Mäster och killen på affären på plåtarna. Inhandlade även jord och lite mursten. Willys fick ett kortare besök också.Så ställde vi kosan hemåt och när vi kom upp i en hastigt het över 50 km/t så började ett förskräckligt oväsen det tjöt som om vi höll på att ta livet av en kattstackare eller nåt dyligt.Vad som hände var att luften på nåt vis pressades igenom plåtarna och spännbanden 5 ggr stannade vi och försökte få nån ordning på det men icke ,så det blev att köra med
 ett pipande eller hålla knappt 50 km .
Så det blev en omväxlande färd hemåt ibland pip och ibland snigelfart. 😉 Väl hemma så sa jag att vi får väl vara glad att vi kom helskinnade hem ,för jag fattar inte var folk tar sina körkort nu för tiden för trafikregler vet de inte vad det är för nåt  .Har aldrig varit med om nåt liknade, här är det som om det inte fanns nån kontroll och det vet förmodligen bilisterna om så därför bryr de sej inte om att vara laglydiga. Så" lite "pip får man väl stå ut med.
Väl hemkomna så skulle ju allt ner från takräcket och det gick bra det också .Sen ägnade vi kvällen åt att skruva ihop kompost skyddet. Samt att vi måttade och sågade upp virket till trallen jag ska ha i växthuset.
N u är det dags att laga mat.
Märkligt med våren 22 ° i går  12 ° idag….inte konstigt att jag fryser idag.
 
 Ha en fin eftermiddag! Rött hjärta
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett nytt…….

  1. lillatanta skriver:

    oj vilken spännande bilresa ni fick ,skräckblandadf örtjusning med ljuv pipande musik. Ja i dag är det kallt så jag passade på att göra en riktig brasa på våra gamla julgrannar och lite annat smått och gott, så nu luktar jag brasa, kraaaaaaaaamadressen till min blogg http://lillatantas.blogg.se

    Gilla

  2. Carina skriver:

    Vilken tripp! Jag tror jag skulle valt att åka sakta för jag gillar inte när det låter illa i bilen.Ibland får man vara med om både ett och annat när man tar sig fram i trafiken. Hänsyn kan de flesta inte stava till ens. Det är bara "jag ska fram och fort ska det gå"-mentalitet som gäller nu för tiden. Vi har ju fått 80 på riksväg 83 nu så hela vägen från Bollnäs och uppåt är det 80. Hur många tror du håller hastighetsbegränsningarna? Vi är ett fåtal. T.o.m. lastbilarna kör om mig nu för tiden. *suck*Vad mycket ni får gjort du och Mäster. Ni är så duktiga.Jag kan förstå om du inte vill sitta och gå igenom alla sjutusenfemhundraelva kvittton för att se hur många kilo spik Mäster använt på bygget. Byggare Bob förstår naturligtvis att det är mängder men för mig som inte kan sånt så är det lite ogripbart.Var rädda om er!Kram.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s