Begravning…..

 

är det idag .En av mina huvudmän;s syster har avlidit. Min huvudman har två assistenter men båda fick inte tjänstgöra för att följa med så den som jobbar och ska åka men ville ha lite stöd. Så som godman är det mitt jobba att stötta.
Igår skruvade vi ihop min trall till växthuset och jag rödfärgade väggen på nybygget samt målade över alla spikskallar. Nästa projekt som jag hoppas börja på i morgon är att skrapa och måla ena vita knuten på gammelstugan.
Igår mådde inte Mäster så bra vet inte om han fått i sej något för han mådde illa hela dagen så det blev inget tak lagt .Men idag är det bra igen som tur är.
Varmt och skönt ute, mulet är det men det gör inte så mycket bara det är varmt.Tror det är dags att ta ut innanfönstren i stugan, vi har ju två fönster där som inte är bytta, men det ska det bli senare.
Sitter och tittar ut genom fönstret vid mitt skrivbord och ser lekstugan som Stora L och Morfar byggde för 14 år sedan.Barnbarnsflickan sprang omkring och kommenderade Morfar att gör si och göra så.Tiden rusar iväg och om några dagar fyller min fina tös 18 år.
Ett PS lekstugan behöver också målas ser jag 😉
 
Ha en underbar Valborg och var rädda om er ! Rött hjärta
 
Morfar jobbar jag tar paus 😉
 

 
 
 
 
 
Annonser
Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s