Helgen som gick….

var vi uppåt landet för att jag och barnbarnsflickan skulle ha vår träff med underhållning och middag ”på stan”. Denna gången föll valet på ”The Blue man group” det var väldigt hög volym men mycket skoj så vi fick skratta en hel del.Middagen intog vi på en restaurang som bar det något lustiga namnet 5TIO4FYRA. maten var något okryddad men när vi fick slata och peppra lite själva så blev det gott. Vi skulle ha stannat någon dag till men så blev kära dottern sjuk med ont i halsen och eftersom vi inte vill ha det så vände vi näsan hemåt redan på måndagen. Men vi åker snart igen så då får vi fortsätta att umgås.

Idag har det varit sol från en klarblå himmel och naturligtvis så var det en sådan dag som skulle tillbringas  mesta delen i bilen . Först var det besiktning ,den gick bra, sedan var det en hel del ärenden som skulle uträttas när vi ändå var i staden. Halv tre var det tid på däckverkstaden för att få på vinterdojorna på bilen.SMHI har ju varnat för tidig vinter så det är bäst att vara beredd.På hemvägen åkte vi via systemet för att hämta årets Blossa glögg som är smaksatt med saffran. Det blir spännande att smaka. Även ett hembesök för att lämna en luftfuktare till en av mina små tanter. Hela dagen gick åt till detta . Hoppas på lite sol i morgon också så det blir lite gjort i trädgården.

När vi kom hem i måndags så var det fullt med talgoxar och andra småfåglar runt buskarna där fågelmaten stod i vintras och jag tyckte absolut att de pep nåt om att nu var det dags att öppna restaurangen. Mäster hörde det också väldigt tydligt så han var snäll och fixade det ,så nu är det fullt ös här utanför vårt fina stora fönster där vi kan sitta och titta på de små flygfäna. 😉

Det här inlägget postades i Dagligt babbel..... Bokmärk permalänken.

En kommentar till Helgen som gick….

  1. ninni1960 skriver:

    Vad tråkigt att dottern fick ont i halsen så ni inte kunde fortsätta att umgås. Hoppas ni inte blev smittade.
    Vi har också börjat mata fåglarna och jag tycker de äter massor nu. Det kanske behövs så de klarar vintern. De äter närmare 2 liter solrosfrön per dag. Vi har inte börjat servera något mer än det så det kanske blir lite mindre då det finns mer att välja på.
    Kram till Dig och Mäster!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s