Trött på denna sida….

Har inte kommit här på flera dagr så jobbigt när jag kommer till min sida så finns det inga flikar så jag kan inte skriva nån ny blogg.Frustrerande är det och det är inte min starka sida att vara det.Jag blir arg.:-(

Har inte hänt nåt särskilt här, vi har varit i stan två ggr denna vecka. Slösat drivmedel och förpestat luften. Jag undrar hur dom som bestämmer har tänkt sej. På landet finns det ingen post ingen distriktsköterska ingen bank och ingen bankomat Ica har inte alltid pengar i sin kassa så där kan man inte alltid hämta ut några slantar. Postlådan töms inte på helger och bara en gång om dagen, mot i stan där det är två ggr om dagen. Det finns inget apotek lite värktabletter kan man få tag på i affären, annars får man beställa via Internet och då tar det flera dagar. Det finns inget system det får man också beställa om man skulle vilja ha något. Det finns ingen taxi, bussen går en gång på morgonen och en gång på kvällen på veckodagarna. NU kommer jag till pudelns kärna man ska vara miljömedveten och inte använda bilen så mycket ….men …vadå ska man inte ha nån levnadsstandard bara för att man önskar bo på landet och vill vara miljömedveten? Kan nån förklara logiken i detta och än värre har de som bor i Norrland där det är ännu längre till allt som har med vardagen att göra. Det är som om alla skulle bo i städer det går ju inte det är inte genomförbart för då skulle hela Sverige vara en stad. Snett är det iaf. Men så blir det i ett land som bara ser till pengar och lönsamhet. Huvudsaken är att alla som har en befattning inom politiken, näringslivet eller landstinget får sina höga avgångsvederlag och bonusar så de blir nöjda sen skiter dom i hur vi andra har det. Usch vad trött jag blir .

Önskar er alla fina en underbar helg♥

Det här inlägget postades i När jag är ilsken!. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trött på denna sida….

 1. ninni1960 skriver:

  Jag vet inte var du går för att logga in men jag hittade ett sätt som fungerar bra för mig. Därmed inte sagt att det fungerar bra för dig men du kan ju testa att gå in via den här länken http://en.support.wordpress.com/wp-login.php . Det är den enda vettiga loginsidan jag hittade efter att jag tog bort den där listan som heter ”Meta” där det fanns en login och sen en logout.
  Det är ju jättetråkigt då man inte får det att fungera nåt bra när man ska in och blogga. Då försvinner lusten.
  Jag gillar den här sidan skarpt (och jag som var så sur för att jag blev av med spacet… tur man kan ändra sig) då jag kan göra så mycket med den. Bl.a. sidor som lägger sig som menyer uppe vid bannern. Får man till en sida så kan man göra sidor som ligger ”under” den sidan och då blir det till sist en hel meny. 🙂 Det kan ju bli mer som en riktig hemsida på det sättet. Nu är det bara att se till att få tid att testa allt och göra allt som jag vill få till här.
  Jag förstår att det är frustrerande att försöka vara miljömedveten och bo på landet. I stan går det ju jättebra där allt finns i närheten och det finns kollektivtrafik men att bo på landet gör att man faktiskt måste ”skita i” miljön för att lyckas få till en dräglig tillvaro i vardagen. Inget finns i närheten – bilen måste med vad man än ska göra. Det är synd och skam att det ska behöva vara så och det är upp till våra politiker att tänka mer på hela landet och inte bara storstäderna. Men det var väl det här de ville uppnå på 70-talet då allt skulle centraliseras. Nu får vi försöka påverka dem att vända tankarna till decentralisering både för oss människor och för naturen.
  Ha en skön helg!!!
  Kram! ♥

  Gilla

 2. irisnilsson skriver:

  Men lilla torparkärringen då? Har du vaknat på fel sida :-)) Är du säker på att du varit inloggad när du inte kunnat skriva?
  Allt det andra vet jag inte vad du ska göra åt, men du brukar väl kunna ryta till ibland, så vässa klorna bara…….

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s