Sibylla korvkiosk……

var det ställe mina kära hade sagt att de skulle bjuda mej på min födelsedag. Det var ett hiskeligt dividerande om vilken korv jag villa ha  och så fnissades det hej vilt. Vi åkte upp på tisdagen för att jag ville fira med mina nära och kära .Men jag gillar inte kaffe på sängen så vi fikade frukost tillsammans med dotter C som hade tagit semester för att umgås med sin gamla mamma på hennes dag.

När kl blev fem så försvann alla en skulle göra det den andra skulle hämta den och den tredje skulle uträtta något….men jag skulle vara färdig kl sex för då skulle svärsonen komma och hämta Mäster och mej för transport till Sibylla gatukök.

Naturligtvis hade de lurat mej och vi blev skjutsade till världens godaste middag ställe. Där väntade de allesammans på mej. På bordet stod en gigantisk vas med 70 st. röda rosor från min älskling. Fick även handgjorda chokladpraliner, inrammat foto och en GPS det hade jag önskat mej eftersom den vi har är gammal och inte går att uppdatera och mera blommor.

När vi satt och väntade på maten så kom kära barnbarnsflickan in med 7 st klasskamrater och så sjöng de tre gospelsånger för mej medans tårarna trillade på en gammal mormor ,så vackert.( De går på musikgymnasiet)

Maten bestod av en himmelsk skaldjursröra på rostat bröd. Sen var det lammracks medpotatisgratäng så mört och så gott. Efterrätten blev en av de godaste tårtor jag vet nämligen White Lady och kaffe. Mumsigt!

Har även blivit så uppvaktad  av mina vänner fick så mycket fina blommor och saker. Vi bjöd dem på middag på Sjökrogen förra lördagen. Eftersom vi bor så trångt på torpet så kan man inte ha någon större bjudning här så då fick det bli att äta ute. Det var så trevligt och gott det också.

Stort tack till min älskade Mäster och mina kära barn och barnbarn som ordnat allt detta för mej.

Tack, jag älskar er.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sibylla korvkiosk……

 1. ninni1960 skriver:

  Vilken under bar dag att minnas!!!
  70 rosor i en bukett!!! Jag blir stum. Har aldrig sett så många i en bukett nån gång.
  Förstår att du var nöjd med ditt ”sibylla-besök”
  Massor av kramar!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s